znači , ispao mi je mob i naciklo mi je ono staklo koje štiti kameru , te mi je kamera vidno lošija . e sad me zanima mogu li ja sada skinut to zaštitno staklo(naciklo) tako da mi kamera bude ko prije, ili ću tako još više pokvarit kameru
Printable View
znači , ispao mi je mob i naciklo mi je ono staklo koje štiti kameru , te mi je kamera vidno lošija . e sad me zanima mogu li ja sada skinut to zaštitno staklo(naciklo) tako da mi kamera bude ko prije, ili ću tako još više pokvarit kameru
Mislim da tako nečeš pokvariti kameru, ali češ imati brdo problema sa prašinom koje bu ti nažalost u velikim količinama sjedalo na leču koju je teže očistiti nego zaštitno staklo i podvlačit će se ispod tj. u mobitel!= Citat =:
Izvorno postao T O M O T
evo skino sam ovo staklo , kamera je ko prije a u vezi s prašinom riješit ću ja to:closed:
kad smo vec kod problema s kamerom kod v360v,or whatever...me stupid :-/ .uglavnom,dogadja mi se da je slika koju uslikam normalna,ali kad je spremim i poslije idem pogledati ona vise nije normalna nego iskrivljena,ili se uopce nista ne vidi.anyone?
FLASH će ti pomoći= Citat =:
Izvorno postao lešo_meso
:-/
nebi se petljala u to.do prije misec dana sam imala siemens c45 pa mi je ovo visa tehnologija;D
isla san u vip centar,nisu znali sto je,pa su mi dali novi mob:)
Nevjerojatno, evo sad se vidi koji ljudi rade po VIP (a i ostalih pružatelja usluga) centrima... :spin:= Citat =:
Izvorno postao lešo_meso
al tak to ide, kad zaposle ljude s trgovačkom završenom...
u VIP centru je to sasvim i dovoljno, oni su samo trgovci na kraju krajeva. servis i ostalo ne spada u njihov opisa radnog mjesta= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege
a šta bi ženskica koja rai za pultom trebala znati rastaviti primjerice E700 i promijeniti sama flat kabl?i onda kad ga već radi,na brzinu ubacit i novi flash?
oni su trgovci,dobro ti je čovjek rekao,oni prodaju.zato je trgovačka i više nego poželjna.
servis je jedna sasvim druga organizacija.