Mislim da tako nečeš pokvariti kameru, ali češ imati brdo problema sa prašinom koje bu ti nažalost u velikim količinama sjedalo na leču koju je teže očistiti nego zaštitno staklo i podvlačit će se ispod tj. u mobitel!Izvorno postao T O M O T
znači , ispao mi je mob i naciklo mi je ono staklo koje štiti kameru , te mi je kamera vidno lošija . e sad me zanima mogu li ja sada skinut to zaštitno staklo(naciklo) tako da mi kamera bude ko prije, ili ću tako još više pokvarit kameru
evo skino sam ovo staklo , kamera je ko prije a u vezi s prašinom riješit ću ja to![]()
Zadnji uredio T o m o T : 08-10-2006 u 14:16
kad smo vec kod problema s kamerom kod v360v,or whatever...me stupid.uglavnom,dogadja mi se da je slika koju uslikam normalna,ali kad je spremim i poslije idem pogledati ona vise nije normalna nego iskrivljena,ili se uopce nista ne vidi.anyone?
FLASH će ti pomoćiIzvorno postao lešo_meso
![]()
nebi se petljala u to.do prije misec dana sam imala siemens c45 pa mi je ovo visa tehnologija
isla san u vip centar,nisu znali sto je,pa su mi dali novi mob![]()
Nevjerojatno, evo sad se vidi koji ljudi rade po VIP (a i ostalih pružatelja usluga) centrima...Izvorno postao lešo_meso
al tak to ide, kad zaposle ljude s trgovačkom završenom...
u VIP centru je to sasvim i dovoljno, oni su samo trgovci na kraju krajeva. servis i ostalo ne spada u njihov opisa radnog mjestaIzvorno postao Ibiza Privilege
a šta bi ženskica koja rai za pultom trebala znati rastaviti primjerice E700 i promijeniti sama flat kabl?i onda kad ga već radi,na brzinu ubacit i novi flash?
oni su trgovci,dobro ti je čovjek rekao,oni prodaju.zato je trgovačka i više nego poželjna.
servis je jedna sasvim druga organizacija.
Bookmarks