Eto, sad se možete zivkat bez plaćanja astronomske cijene oglasnika ;D
www.oglasnik.hr
Printable View
Eto, sad se možete zivkat bez plaćanja astronomske cijene oglasnika ;D
www.oglasnik.hr
to sam i ja skuzio neki dan mislio sam da su se nesto zeznuli...ali vidi stvarno..
to sam ja već javio kolegama u podforumu Oglasnik... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Super, al kak to da su to napravili? Gdje im je tu interes?
prodaja im očito ide... još uvijek ima ljudi koji ne znaju za internet :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Mislim da piše u današnjem Metrou, vidio sam samno podnaslov. Uglavnom, internetska konkurencija, pa že valjda i oni postat internetski oglasnik= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
treba pročitat, nemam vremena sad.....
To sam i ja mislila, da su nesto zeznuli ... al nisu i u svakom slucaju, super!! ;D :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
a i to što kažeš ... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ugl kul ;) :thumbup:
Mašala. Pozdravljamo ovaj potez. Long live plavi. :)
sjajno... :thumbup:
Je, samo kaj su dvije najglavnije kategorije ostale zaključane, odnosno, mora ih se platiti...
a to su...kad več spominješ da nemoram prelistavat
Pise u Metrou da je to zbog dolaska eBaya na hrvatsko trziste. :) :) :) :wstupid: :wstupid: :wstupid:
Mislim da nisam gluplju stvar cuo...
Nekretnine i automobili...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ja sam mislio da su mobiteli najpopularniji... :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Uze mi riječ iz ......... prstiju ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
svaka caast ode sad u shoping.
Zar eBay dolazi na hrvatsko tržište? Jel to znači da bi i PayPal se mogao proširit na Hrvatsku? Mislio sam da je to ograničeno samo na zemlje EU :wstupid:= Citat =:
Izvorno postao rospaya
hm...:wstupid:
ako hipotetički ebay dođe u Hrvatsku,i ako PayPal proradi u Hrvatskoj...to i dalje ne znači da ćemo moći kupovati izvana što i koliko želimo?mislim,i dalje će se tu naplaćivat carina i to?možda sam neobavješten,ali koje je onda prednost ebaya u odnosu na aukcija.hr ili slične stranice (ok,osim u eventualnom broju usera) ?
OGLASNIK.HR "OTKLJUČAO" TELEFONE ZBOG DOLASKA KONKURENCIJE
POTVRDA da eBay uskoro namjera otvoriti svoj servis i u Hrvatskj stigla je od konkurencije,a i prije nego što je najpoznatija svjetska internet-stranica za male oglase stigla. Pristuo brojevima na internet-stanicama lavog oglasnika od danas je besplatan.
- To je svojevrsna priprema za dolazak velikih igrača na naš tržište. Znamo da u Hrvatskoj uskoro planira ući eBay jer je konkurent našoj tvrtki Trader Media East na nekim drugim tržištima - izjavio je Poslovnom dnevniku Gordan Putanec, predsjednik uprave Plavog oglasnika. Besplatan pristup uveden je za sve rubrike za Auto-Moto i Nekretnine. Vlasnici jedinog tiskanog oglasnka koji pokriva cijelu Hrvatsku računajuda će "otključavanjem" telefona na internet-stranicama kratkoračno izgubiti oko 10 posto prihoda na online poslovanju. Na prodaji tiskanog izdanja, tvrde, neće biti gubitaka.
- Radi se o razičitim ciljanim postupcima - objasnio je Putanec. Plavi oglasnik inače drži prvo mjesto među tiskanim, ali i među online oglasnicima. Oglasnik.hr trenutačno ima oko 105.000 oglasa, dok pri sljdeći, KupiProdaj.net, ima 12.000 oglasa.