to sam i ja skuzio neki dan mislio sam da su se nesto zeznuli...ali vidi stvarno..
Eto, sad se možete zivkat bez plaćanja astronomske cijene oglasnika
www.oglasnik.hr
to sam i ja skuzio neki dan mislio sam da su se nesto zeznuli...ali vidi stvarno..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
to sam ja već javio kolegama u podforumu Oglasnik...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Super, al kak to da su to napravili? Gdje im je tu interes?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
prodaja im očito ide... još uvijek ima ljudi koji ne znaju za internetIzvorno postao whiteboy
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Mislim da piše u današnjem Metrou, vidio sam samno podnaslov. Uglavnom, internetska konkurencija, pa že valjda i oni postat internetski oglasnikIzvorno postao whiteboy
treba pročitat, nemam vremena sad.....
To sam i ja mislila, da su nesto zeznuli ... al nisu i u svakom slucaju, super!!Izvorno postao flOorKilla
![]()
![]()
Caution: I can go from 0 to bitch in 6.8 seconds
a i to što kažeš ...Izvorno postao Drug Mile
![]()
ugl kul![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Mašala. Pozdravljamo ovaj potez. Long live plavi.![]()
sjajno...![]()
Je, samo kaj su dvije najglavnije kategorije ostale zaključane, odnosno, mora ih se platiti...
a to su...kad več spominješ da nemoram prelistavat
Pise u Metrou da je to zbog dolaska eBaya na hrvatsko trziste.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da nisam gluplju stvar cuo...
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Nekretnine i automobili...Izvorno postao sodom
Ja sam mislio da su mobiteli najpopularniji...Izvorno postao frish-KI
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Uze mi riječ iz ......... prstijuIzvorno postao whiteboy
![]()
svaka caast ode sad u shoping.
Zar eBay dolazi na hrvatsko tržište? Jel to znači da bi i PayPal se mogao proširit na Hrvatsku? Mislio sam da je to ograničeno samo na zemlje EUIzvorno postao rospaya
![]()
hm...![]()
ako hipotetički ebay dođe u Hrvatsku,i ako PayPal proradi u Hrvatskoj...to i dalje ne znači da ćemo moći kupovati izvana što i koliko želimo?mislim,i dalje će se tu naplaćivat carina i to?možda sam neobavješten,ali koje je onda prednost ebaya u odnosu na aukcija.hr ili slične stranice (ok,osim u eventualnom broju usera) ?
OGLASNIK.HR "OTKLJUČAO" TELEFONE ZBOG DOLASKA KONKURENCIJE
POTVRDA da eBay uskoro namjera otvoriti svoj servis i u Hrvatskj stigla je od konkurencije,a i prije nego što je najpoznatija svjetska internet-stranica za male oglase stigla. Pristuo brojevima na internet-stanicama lavog oglasnika od danas je besplatan.
- To je svojevrsna priprema za dolazak velikih igrača na naš tržište. Znamo da u Hrvatskoj uskoro planira ući eBay jer je konkurent našoj tvrtki Trader Media East na nekim drugim tržištima - izjavio je Poslovnom dnevniku Gordan Putanec, predsjednik uprave Plavog oglasnika. Besplatan pristup uveden je za sve rubrike za Auto-Moto i Nekretnine. Vlasnici jedinog tiskanog oglasnka koji pokriva cijelu Hrvatsku računajuda će "otključavanjem" telefona na internet-stranicama kratkoračno izgubiti oko 10 posto prihoda na online poslovanju. Na prodaji tiskanog izdanja, tvrde, neće biti gubitaka.
- Radi se o razičitim ciljanim postupcima - objasnio je Putanec. Plavi oglasnik inače drži prvo mjesto među tiskanim, ali i među online oglasnicima. Oglasnik.hr trenutačno ima oko 105.000 oglasa, dok pri sljdeći, KupiProdaj.net, ima 12.000 oglasa.
Bookmarks