http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...9/0154006.html
hehe...ko će ovo kupit??
jel se meni čini il se na ovom mobu vrte windowsi???
Printable View
http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...9/0154006.html
hehe...ko će ovo kupit??
jel se meni čini il se na ovom mobu vrte windowsi???
bit će prije mob od 300 000eura ;D a ne 300kn:spin:
Da mi je znat ko će to kupit :comp: :comp: ;D
Koliko mi se čini da je serijska proizvodnja već u tijeku i da je navala velika, odnosno cijela serija od 5 mobitela je rezervirana za 3 Amerikanca, 1 Rusa i sultana Omana ;D ;D ;D
Ovaj mi se cak i svida! Obicno ti mobovi s dijamantima i zlatom izgledaju ko sa sajmista...
Jaren Goh-ov uradak opus operis:
http://www.blogsmithmedia.com/www.en...s-operis-1.jpg
http://www.zenum.ch/
strašan uređaj
vidio sam njegov dizajn laptopa također, mislim da je nadmašio i sam apple :)
2 sodom: ne bih se složio s dizajnom mobitela baš.. Nekako je dejá-vu..
Ne znam što opravdava takvu cijenu..?
dejá-vu na što? pogledaj ostale Jarenove uratke, koliko tisuča ljudi pokušava prije izlaska nekog top gadgeta bilo appleovog ipoda bilo ičeg sličnog napravit svoju verziju u nadi da če bit zapaženi,da če se njihov dizajn primjenit na nečemu,da če zaradit nakraju.... Jeranu je to uspjelo još odavno,a to mu sigurno nebi prolazilo da je dejá-vu,što se tiče black diamonda mislim da ga je SE izradio.
= Citat =:
Izvorno postao sodom
Dejá-vu u smislu da nema ništa što već nije viđeno. Kao cjelina - je lijep - bez daljnje rasprave, ali nije dovoljno upečatljiv. Primjerice, kad sam vidio Vertu po prvi put, bio je totalno drukčiji od svega do tad, i po dizajnu i po izradi, no tek me pravo oduševio kad sam se igrao sa Vertu Motosportom, ono najupečatljivije: težina i robusnost. No to je samo moje mišljenje. De gustibus..
mobovi ko stvoreni za mene,a po prihvatljivoj cijeni! uzet cu oba :rolleyes:
@wrangler
upravo to,kažeš najupečatljivije robusnost i težina,ako pogledaš winows mobile uređaje što opus je (wm05), njegova "težina" uz dimenzije pa još na to i dizajn (koji je stvar ukusa) su vrlo upečatljive ;D
Kako mrzim ove neke mobitele oblozene zlatom ili dijamantima. Pa to je potpuno beskorisno a cijene po 150 000 eura.
Ima i white pearl verzija od samo 1500 dolara.
A kaj se buniš...postoji klijentela ljudi koja se želi izdvojiti od većine i posjedovati takvu ekstravagantnu igračkicu...ako imaju novaca, njihova stvar... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao John Frusciante
i kada kupe tako nešto, onda to stoji u ormaru ili vitrini... a upale ga jednom mjesečno eto, da pokažu nekome svoj mob i dokažu da to radi...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Kad bi mi netko poklonio taj mob, vjerojatno bi ga u banku položio, i dobivao kamete... ;D
Da ja dobijem taj mob stavio bi ga ovdje na forum u oglasnik ;D ;D ;D
taj tko ima za ovakav mobitel točno se zna što želi od njega, biti "the one" :) a takav mu u vitrini ne služi puno,imo.= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Sjetite se prije 7, 8 godina, tko je nosio StarTac, znalo se da ima jahtu, Jaguar na parkingu (ili RR) itd.
Tako je i s ovim. Osobno mi se ne sviđa mob, ali ovaj što ga je Sodom stavio je odličan!
al kad bi već imao love na bacanje rađe bi kupi mob s dijamantima nego dijamante same.......čudi me da toliko malo ljudi pokazuje zanimaju za njega...
@sodom : koja je cijena ovog opus operisa? mob stvarno predobro izgleda!
Trebalo bi nekaj bolje od Ferrarija...*ebeš mobitel koji ti je skuplji od automobila, a ovaj mobitel je skuplji od većine Ferrarija koliko mi se čini... :tomato:
Skoro pa je... Čak je skuplji i od par modela Porsche-a...= Citat =:
To je za mene bezveze... Jedino se nadam da taj mobač ima bolje funkcije od VERTU-a, koji je svojevremeno bio skup ko sam vrag, a od funkcija nije imao skoro ništa (bio je ko nokia 3310 u ljepšem i skupljem kućištu)...
pa ako ima wm05 onda znaci da je mobitel sa jako jako puno funkcija= Citat =:
Izvorno postao Ico86
p.s. postoji samo jedan porsche koji je skuplji od najjeftinijeg ferrarija, svi ostali porschei su jeftiniiji
ali ima i novi Vertu Constellation , isto tako od dijamanata, pobrinuli se i oni za svog nasljednika....= Citat =:
Izvorno postao Ico86
300 000 € ,toliko para ..a bas je ruzan!!!,da je bar lijep pa bi rekla nesto..a ovako... :thumbdown
a fakat su pretjerali...to sad vec prelazi u perverzije:/= Citat =:
svaka roba na svijetu ima svoga kupca....bez obzira kak ludi bili