bit će prije mob od 300 000euraa ne 300kn
![]()
Da mi je znat ko će to kupit![]()
![]()
![]()
http://www.net.hr/tehnoklik/page/200...9/0154006.html
hehe...ko će ovo kupit??
jel se meni čini il se na ovom mobu vrte windowsi???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
bit će prije mob od 300 000euraa ne 300kn
![]()
Da mi je znat ko će to kupit![]()
![]()
![]()
Koliko mi se čini da je serijska proizvodnja već u tijeku i da je navala velika, odnosno cijela serija od 5 mobitela je rezervirana za 3 Amerikanca, 1 Rusa i sultana Omana![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
Ovaj mi se cak i svida! Obicno ti mobovi s dijamantima i zlatom izgledaju ko sa sajmista...
Jaren Goh-ov uradak opus operis:
http://www.zenum.ch/
strašan uređaj
vidio sam njegov dizajn laptopa također, mislim da je nadmašio i sam apple![]()
2 sodom: ne bih se složio s dizajnom mobitela baš.. Nekako je dejá-vu..
Ne znam što opravdava takvu cijenu..?
dejá-vu na što? pogledaj ostale Jarenove uratke, koliko tisuča ljudi pokušava prije izlaska nekog top gadgeta bilo appleovog ipoda bilo ičeg sličnog napravit svoju verziju u nadi da če bit zapaženi,da če se njihov dizajn primjenit na nečemu,da če zaradit nakraju.... Jeranu je to uspjelo još odavno,a to mu sigurno nebi prolazilo da je dejá-vu,što se tiče black diamonda mislim da ga je SE izradio.
Izvorno postao sodom
Dejá-vu u smislu da nema ništa što već nije viđeno. Kao cjelina - je lijep - bez daljnje rasprave, ali nije dovoljno upečatljiv. Primjerice, kad sam vidio Vertu po prvi put, bio je totalno drukčiji od svega do tad, i po dizajnu i po izradi, no tek me pravo oduševio kad sam se igrao sa Vertu Motosportom, ono najupečatljivije: težina i robusnost. No to je samo moje mišljenje. De gustibus..
mobovi ko stvoreni za mene,a po prihvatljivoj cijeni! uzet cu oba![]()
@wrangler
upravo to,kažeš najupečatljivije robusnost i težina,ako pogledaš winows mobile uređaje što opus je (wm05), njegova "težina" uz dimenzije pa još na to i dizajn (koji je stvar ukusa) su vrlo upečatljive![]()
Kako mrzim ove neke mobitele oblozene zlatom ili dijamantima. Pa to je potpuno beskorisno a cijene po 150 000 eura.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Ima i white pearl verzija od samo 1500 dolara.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A kaj se buniš...postoji klijentela ljudi koja se želi izdvojiti od većine i posjedovati takvu ekstravagantnu igračkicu...ako imaju novaca, njihova stvar...Izvorno postao John Frusciante
![]()
Bom Chicka WahWah
i kada kupe tako nešto, onda to stoji u ormaru ili vitrini... a upale ga jednom mjesečno eto, da pokažu nekome svoj mob i dokažu da to radi...Izvorno postao PhytoSculpt
Kad bi mi netko poklonio taj mob, vjerojatno bi ga u banku položio, i dobivao kamete...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da ja dobijem taj mob stavio bi ga ovdje na forum u oglasnik![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
taj tko ima za ovakav mobitel točno se zna što želi od njega, biti "the one"Izvorno postao Ico86
a takav mu u vitrini ne služi puno,imo.
Sjetite se prije 7, 8 godina, tko je nosio StarTac, znalo se da ima jahtu, Jaguar na parkingu (ili RR) itd.
Tako je i s ovim. Osobno mi se ne sviđa mob, ali ovaj što ga je Sodom stavio je odličan!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
al kad bi već imao love na bacanje rađe bi kupi mob s dijamantima nego dijamante same.......čudi me da toliko malo ljudi pokazuje zanimaju za njega...
@sodom : koja je cijena ovog opus operisa? mob stvarno predobro izgleda!
Trebalo bi nekaj bolje od Ferrarija...*ebeš mobitel koji ti je skuplji od automobila, a ovaj mobitel je skuplji od većine Ferrarija koliko mi se čini...![]()
Bom Chicka WahWah
Skoro pa je... Čak je skuplji i od par modela Porsche-a...Izvorno postao PhytoSculpt
To je za mene bezveze... Jedino se nadam da taj mobač ima bolje funkcije od VERTU-a, koji je svojevremeno bio skup ko sam vrag, a od funkcija nije imao skoro ništa (bio je ko nokia 3310 u ljepšem i skupljem kućištu)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa ako ima wm05 onda znaci da je mobitel sa jako jako puno funkcijaIzvorno postao Ico86
p.s. postoji samo jedan porsche koji je skuplji od najjeftinijeg ferrarija, svi ostali porschei su jeftiniiji
ali ima i novi Vertu Constellation , isto tako od dijamanata, pobrinuli se i oni za svog nasljednika....Izvorno postao Ico86
300 000 € ,toliko para ..a bas je ruzan!!!,da je bar lijep pa bi rekla nesto..a ovako...![]()
voli ono sto imas..jer mozda nikad neces imati ono sto volis!!
a fakat su pretjerali...to sad vec prelazi u perverzije:/Izvorno postao PhytoSculpt
svaka roba na svijetu ima svoga kupca....bez obzira kak ludi bili
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks