-
Okrenut desktop
Odjednom mi se okrenuo cijeli desktop naopako na kompu.
Na tom kompu nema pristupa internetu niti sam kakve cd-e ubacivao u njega, jednostavno sam ga upalio i sve je bilo naopako.Nevjerujem da je ikakav virus.
Na njemu su win xp i neka integrirana graficka na plocu neznam koja.
Kako vratiti na staro???
-
Probaj u postavkama grafičke kartice naći opciju okretanja ekrana (desni klik>properties>settings>advanced...)
-
a cuj.. takvo je vrijeme. sve je naopak danas..:D
-
Jel ima itko drugi pristup računalu.
Naime postoje oni mali programčići za zezancije po uredima za takve kojekakve podle manevre ;D
Imam ih i ja dosta.
Ako ti je netko to podmetnuo onda ćeš ga najvjerojatnije vidjeti u task manageru.
-
u postavkama grafičke ti je.
meni su klinci igrajući neku igricu pritisnuli na tipkovnici windows tipku i poslije izlaska iz igrice desktop je bio zaokrenut za 90°
-
Mozes rijesiti taj problem na dva nacina ;D :
1. Okrenes ekran i namjestis invert mouse
2. Nabavis si ovaj program http://www.portrait.com/us/products/pp_overview.html i okrenes ekran za 180°
-
u postavkama grafičke ti je to opcija NVrotate, i tu možeš vidjet u kojem ti je načinu slika trenutno postavljena, Landscape ili Portrait.
-
probaj ovo: Desktop se može okrenuti naopako pritiskom na AltGr+Ctrl(desni)+Up ili Down Arrow.
Znači, istom kombinacijom ga vraćaš u normalu.
-
garant je riječ o nekoj GeForce kartici ;D ?
-
Rijesio sam problem, nije bio softverske prirode nego je nekakav tranzistor ili sta vec na grafickoj otio pa je rotiralo sliku i nije se dalo promjeniti. Uglavnom imam garanciju i sredili su mi to...
-
Team fortress 2
Kad uđem u igricu Team fortress 2 okrene mi se ekran za 90° na ljevo.
Može li mi tko pomoći kako da okrenem ekran.
Puno hvala!:respect:
-
Provjeri postavke unutar igre.
-
Reinstaliraj drivere od grafičke, vjerojatno se nešto zbrljalo unutar njih. Ili si možda imao prste u tome pa sad ne znaš složiti ^^ :P