Tko se ono hvalio da zna aktivirati netmonitor na siemensu?!
Probao sam svakako pa ne ide.
Printable View
Tko se ono hvalio da zna aktivirati netmonitor na siemensu?!
Probao sam svakako pa ne ide.
www.siemens-java.com
Imas program i upute. Ja sam aktivirao jos prije na s55
o tome se već pisalo na forumu, pogledaj stare postove, ali kao što kaže sezam, postoji program i upute i jednostavno ga je aktivirati ako se držiš uputa...
Skinuo sam program sa java.com,priključio mob. preko GSM control ali mi program NetMonitor activation neće očitati IMSI pa sam ga unio ručno i dobio cod. Cod sam upisao u mob. također ručno jer ne ide na activate.Ugasio sam mob. i ponovo upalio- ništa. Izvadio karticu, ponovio operaciju i opet ništa.Sljedio sam upute ali...možda sam ipak nešto propustio?!
A na koju si foru saznao imsi ako ti ga taj program nece procitat???
Čita mi ga GSM control i sl45explorer, ali na NetMonitor activation programu imaš Read koji bi valjda trebao pročitati IMSI da ga ne unosim ručno ali ga ne čita.Nisi shvatio-čita ga program za uređivanje ali ne i program za aktivaciju netmonitora.
Postoje dvije verzije programa za aktivaciju netmonitora. Prva je svojeglava i samo ponekad radi automatski. Ako si dobil kod, očito jesi, i ako si ga upisal na POSLJEDNJE mjesto na SIM kartici onda netmonitor mora radit. Aktiviraš ga tako da pritisneš meni i zatim # ili *.
Hvala šljaki i ostalima,riješio sam problem. Naime, na sl45 ne možeš birati broj lokacije u imeniku jer on automatski novi unos(bez imena) stavlja na zadnje mjesto ali ne i na 220, a to može biti i 15.Ako netko zna kako se bira lokacija pod brojem na sl45 bitće mi drago i to naučiti.
Ovo bi trebal Viki znat. Ali probaj ući u imenik, pa na edit ili promijeni, ovisno o jeziku i tamo pod location promijeniti mjesto.
Ne ide jer nema opcije location i uopće ne možeš očitati broj lokacije. Čudno, i lošiji modeli imaju tu mogućnost? Ja sam se snašao, prebacio karticu u S35, i tamo to uredio.