www.siemens-java.com
Imas program i upute. Ja sam aktivirao jos prije na s55
Tko se ono hvalio da zna aktivirati netmonitor na siemensu?!
Probao sam svakako pa ne ide.
Meštar
www.siemens-java.com
Imas program i upute. Ja sam aktivirao jos prije na s55
Forumaš godine :)
o tome se već pisalo na forumu, pogledaj stare postove, ali kao što kaže sezam, postoji program i upute i jednostavno ga je aktivirati ako se držiš uputa...
maraschino - PTICICA
Skinuo sam program sa java.com,priključio mob. preko GSM control ali mi program NetMonitor activation neće očitati IMSI pa sam ga unio ručno i dobio cod. Cod sam upisao u mob. također ručno jer ne ide na activate.Ugasio sam mob. i ponovo upalio- ništa. Izvadio karticu, ponovio operaciju i opet ništa.Sljedio sam upute ali...možda sam ipak nešto propustio?!
Meštar
A na koju si foru saznao imsi ako ti ga taj program nece procitat???
Čita mi ga GSM control i sl45explorer, ali na NetMonitor activation programu imaš Read koji bi valjda trebao pročitati IMSI da ga ne unosim ručno ali ga ne čita.Nisi shvatio-čita ga program za uređivanje ali ne i program za aktivaciju netmonitora.
Meštar
Postoje dvije verzije programa za aktivaciju netmonitora. Prva je svojeglava i samo ponekad radi automatski. Ako si dobil kod, očito jesi, i ako si ga upisal na POSLJEDNJE mjesto na SIM kartici onda netmonitor mora radit. Aktiviraš ga tako da pritisneš meni i zatim # ili *.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala šljaki i ostalima,riješio sam problem. Naime, na sl45 ne možeš birati broj lokacije u imeniku jer on automatski novi unos(bez imena) stavlja na zadnje mjesto ali ne i na 220, a to može biti i 15.Ako netko zna kako se bira lokacija pod brojem na sl45 bitće mi drago i to naučiti.
Meštar
Ovo bi trebal Viki znat. Ali probaj ući u imenik, pa na edit ili promijeni, ovisno o jeziku i tamo pod location promijeniti mjesto.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ne ide jer nema opcije location i uopće ne možeš očitati broj lokacije. Čudno, i lošiji modeli imaju tu mogućnost? Ja sam se snašao, prebacio karticu u S35, i tamo to uredio.
Zadnji uredio meštar : 13-10-2003 u 00:01
Meštar
Bookmarks