Zanima me samo da li je imao itko ovakav problem..i eventualno rješenje..flash il hw?
pozdrav!
Printable View
Zanima me samo da li je imao itko ovakav problem..i eventualno rješenje..flash il hw?
pozdrav!
Nisi nista naveo, sta si mu radio i te gluposti...
a probaj ga flashat... nista ne gubis ako imas backup(ako imas garanciju, pozeljno ne backup napravit :D).. :thumbup:
probaj restartat telefon ako ne onda flash
Ovako, ako se baterija izvadi van iz telefona, logično je da se mobitel mora upaliti ako hoće provjeriti vibru, ne!?
savjet: backup preko flash backupa 3 i samo udri monster. ako neće, hardverski problem i servis. Gotovo...:thumbup:
uglavnom, inače servisiram, dekodiram i radim s mobovima, a i očekivao sam da ćeš mi se ti javit, a nemam pojma šta joj je jer nitko do sada još nije imao taj problem...zvao sam nekoliko osoba "ove struke" :) i nula bodova...stvarno mi ništa ne pada na pamet...a pošto ti nisi čuo za to ...znači da nije ni do softa..jer bi se do sada već pojavila valjda jedna takva.. ;)..he he...
ako imaš drugu v3, izvadi vibru (to je lako) i stavi u drugi pa vidi jel radi... ako ne, onda je otišla vibra. ona je dosta osjetljiva tjekom rastavljanja mobitela= Citat =:
Izvorno postao Ibiza Privilege
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
ništa...pa nisam baš tako naivan...jednostavno...ne želi zavibrirat :)...
ma nisam ni mislio da si naivan. ako opet neće, onda nema druge nego da ti je otišla vibra.... probaj još udarit gore jednom monster, pa ako opet ne ide, onda ti je stvarno otišla... nema nešto treće ;)= Citat =:
ma već sam ju mislio u dijelove dat...i reko, idem jos ovdje pitat, jer nema gdje nisam na stranim forumima pitao...= Citat =:
Izvorno postao GoGs
al sad mi je pala na pamet jedna stvar...vezana uz ploču (matičnu)...sutra ću provjerit...pa javim rezultate ;)
pozdrav!
a što si ti sve probao sa tim mobitelom u cilju rješavanja kvara?= Citat =:
Sve što sam trebao i mogao :-)...osim flasha...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
praksa nalaže da se sa flashem uvijek kreće, a tek onda ide na otvaranje.= Citat =:
uglavnom, probaj još full flash, pa javi
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
I obavezno napravi backup, da garancija vrijedi(ako vrijedi) i ako smatraju to pod garanciju.
Probaj prije flasha sa P2k Advanced Editorom ili nekim drugim programom enablad standardne ringove: vibe dot-vibe dash-vibe dot.dot i tako dalje! Imao sam sličnih iskustava na burazovoj v360,nekim čudom su svi bili disablani! :flame:= Citat =:
hm, ako je već rastavljao mobitel, nema više garancije...:flame:= Citat =:
Izvorno postao a.k.
= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Aha... Zaboravio sam to...a i nisam baš pozorno čitao postove.
ma nema garancije...(nikad je nije ni bilo)...uglavnom...bilo je nešto na što bi najamnje pomislili...uglavnom problem je u ploči..jednostavno modul za vibru je neispravan..ma ode ploča u dijelove :)
:closed:
pozdrav