Zanima me samo da li je imao itko ovakav problem..i eventualno rješenje..flash il hw?
pozdrav!
Zanima me samo da li je imao itko ovakav problem..i eventualno rješenje..flash il hw?
pozdrav!
Nisi nista naveo, sta si mu radio i te gluposti...
a probaj ga flashat... nista ne gubis ako imas backup(ako imas garanciju, pozeljno ne backup napravit)..
![]()
probaj restartat telefon ako ne onda flash
Zadnji uredio Inovator : 18-08-2006 u 01:37 Razlog: ubuduće malo promisliti prije pisanja!
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ovako, ako se baterija izvadi van iz telefona, logično je da se mobitel mora upaliti ako hoće provjeriti vibru, ne!?
savjet: backup preko flash backupa 3 i samo udri monster. ako neće, hardverski problem i servis. Gotovo...![]()
Zadnji uredio Inovator : 18-08-2006 u 01:37
uglavnom, inače servisiram, dekodiram i radim s mobovima, a i očekivao sam da ćeš mi se ti javit, a nemam pojma šta joj je jer nitko do sada još nije imao taj problem...zvao sam nekoliko osoba "ove struke"i nula bodova...stvarno mi ništa ne pada na pamet...a pošto ti nisi čuo za to ...znači da nije ni do softa..jer bi se do sada već pojavila valjda jedna takva..
..he he...
Zadnji uredio Inovator : 18-08-2006 u 01:38 Razlog: ne prozivati nikoga
ako imaš drugu v3, izvadi vibru (to je lako) i stavi u drugi pa vidi jel radi... ako ne, onda je otišla vibra. ona je dosta osjetljiva tjekom rastavljanja mobitelaIzvorno postao Ibiza Privilege
Bookmarks