-
M zona
...svi koji ste se danas spojili na WAP (HTmobile stranicu) primjetili ste novi link tj. uslugu M zona...
Po onom što je unutra napisano (unutar linka) od 01. 10. do 31. 10. je promo vrijeme za primanje besplatnih MMS kategorija (glazba itd.);
također postoji mogućnost download-a pozadina, melodija, zaštitnika zaslona i inih stvari...
Tko može neka provjeri pa da čujemo utiske...
-
Izgleda da HT dolazi do pameti,al kasni za Vipom godinu dana.:D
-
...pa u krajnjem slučaju ne vidim da je VIP nešto i napravio u zadnjih godinu gana što se tiče MMS-a...
Nadam se da će sad opet polučiti nekakav pomak na tom polju potez HTmobile-a...
-
Nego... jeste primjetili da se na reklamama za MMS Info može vidjeti Siemens ST55?
Možda neka najava skorog dolaska u ponudu.
BTW Za 4 dana bi trebalo biti objavljeno sniženje Freesurf GPRS tarife,ako je glasina bila točna.
-
-
HT se naglo počeo poboljšavat otkad je proradio onaj novi site www.HTnet.hr i onda su se nekak naglo poceli razbacivat novim ponudama, mogucnostima i funkcijama. evo sad je bas prije par dana dosla M zona, pa danas neki on line shopping.....
sve u svemu - super od HT.
......jos samo da snize cijene.............:)
-
Jest' da HTnet i HTmobile nisu ista tvrtka ali...
U biti počeli su se tržišno ponašati...
-
ma to ti je sve isto. jedna firma reklamira drugo i obrnuto
-
HT, kako li su nas godinama derali ko jarce :(
-
Freesurf je tocne informacija i počinje 10.10. znaci 50% jeftinije cijene GPRS.
-
-
Koliko sam ja skužio za stalnoje
-
M-zona - WAP u boji!!!
Na Nokiji 7650 imam ikone u boji na WAPu (M-zona).
Super izgleda na velikom ekranu.
Konacno nesto zanimljiviji WAP. Frend mi ima sonyericsson t610 i on ima ikone.
Jos jedan plus za HT u odnosu na VIP.
Spustili su i freesurf. Bilo je i vrijeme. One cjene su bile cista pljacka za GPRS.
Sad ce i VIP morati
:)
-
Meni su te ikone nepotrebne jer samo mi skidaju kB od GPRS-a a i treba im da se učitaju ali kad već pokušavaju nek' nešto pametno i skemijaju...
-
tko bi rekao da ce se ikad neceg korisnoga dosjetiti... :) barem nesto...