Izgleda da HT dolazi do pameti,al kasni za Vipom godinu dana.![]()
...svi koji ste se danas spojili na WAP (HTmobile stranicu) primjetili ste novi link tj. uslugu M zona...
Po onom što je unutra napisano (unutar linka) od 01. 10. do 31. 10. je promo vrijeme za primanje besplatnih MMS kategorija (glazba itd.);
također postoji mogućnost download-a pozadina, melodija, zaštitnika zaslona i inih stvari...
Tko može neka provjeri pa da čujemo utiske...
Izgleda da HT dolazi do pameti,al kasni za Vipom godinu dana.![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...pa u krajnjem slučaju ne vidim da je VIP nešto i napravio u zadnjih godinu gana što se tiče MMS-a...
Nadam se da će sad opet polučiti nekakav pomak na tom polju potez HTmobile-a...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Nego... jeste primjetili da se na reklamama za MMS Info može vidjeti Siemens ST55?
Možda neka najava skorog dolaska u ponudu.
BTW Za 4 dana bi trebalo biti objavljeno sniženje Freesurf GPRS tarife,ako je glasina bila točna.
Svaka čast HT-u.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
HT se naglo počeo poboljšavat otkad je proradio onaj novi site www.HTnet.hr i onda su se nekak naglo poceli razbacivat novim ponudama, mogucnostima i funkcijama. evo sad je bas prije par dana dosla M zona, pa danas neki on line shopping.....
sve u svemu - super od HT.
......jos samo da snize cijene.............![]()
Jest' da HTnet i HTmobile nisu ista tvrtka ali...
U biti počeli su se tržišno ponašati...
ma to ti je sve isto. jedna firma reklamira drugo i obrnuto
HT, kako li su nas godinama derali ko jarce![]()
Freesurf je tocne informacija i počinje 10.10. znaci 50% jeftinije cijene GPRS.
Mostovi okruga Peščenica
jel to za stalno?
Koliko sam ja skužio za stalnoje
Mostovi okruga Peščenica
Na Nokiji 7650 imam ikone u boji na WAPu (M-zona).
Super izgleda na velikom ekranu.
Konacno nesto zanimljiviji WAP. Frend mi ima sonyericsson t610 i on ima ikone.
Jos jedan plus za HT u odnosu na VIP.
Spustili su i freesurf. Bilo je i vrijeme. One cjene su bile cista pljacka za GPRS.
Sad ce i VIP morati
![]()
Meni su te ikone nepotrebne jer samo mi skidaju kB od GPRS-a a i treba im da se učitaju ali kad već pokušavaju nek' nešto pametno i skemijaju...
tko bi rekao da ce se ikad neceg korisnoga dosjetiti...barem nesto...
Bookmarks