imam problem! instalirao sam neku igricu i od tada mi mob kad se upali više ne reagira na ništa! čak ne će uči u meni! kako da formatiram mmc a da ne uđem u meni? hvala
Printable View
imam problem! instalirao sam neku igricu i od tada mi mob kad se upali više ne reagira na ništa! čak ne će uči u meni! kako da formatiram mmc a da ne uđem u meni? hvala
Probaj upalit mob u safe modu - isključi ga, drži olovčicu i, dok je držiš, upali mob te ne puštaj olovku dok te ne pita za pin. Jel imaš možda čitač kartica?
ne! u tome i je problem
ovo s olovčicom ne pali! ne otvori mi uopće safe mod
Ajd probaj izvadit karticu pa onda upalit.
tako normalno radi! a kad ubacim karticu stalno mi piše ''App. closed AppArcServerThread'' i kraj tog onaj crveni uskličnik!!! imam 6600
jel ima možda kakav shortcut za formatiranje mmc-a! slično onome zelena tipka, * i 3?????
Dobro, izvadi karticu, napravi backup važnih stvari na komp (imenik, poruke, postavke,...) i pokušaj sad ovo:
1. u C:\System\Bootdata folderu nađi i obriši datoteku FirstBoot.dat.
2. isključi mob i stavi karticu
3. upali ga, namjesti vrijeme i datum te probaj deinstalirat igru.
Nisam još naletio na tak nešto.= Citat =:
Izvorno postao pimp6600
ne pomaže! napravio sam kako si mi rekao! i opet je isto
Nemam više ideja, hard reset ti neće pomoć jer je problem očito u kartici, a hard reset formatira samo ono što je na mobu. Jedino da probaš nekako nabavit taj čitač kartica pa je formatirat prek njega. Cijena im je oko 20-30 kn na više.
ljudi očajan sam! ne mogu koristit mob! molim vas pomozite
hvala na pomoći!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Odakle si uopće, možda bih ti ga mogo ja posudit, ako si mi blizu?
...koju ak se može znati...= Citat =:
Izvorno postao pimp6600
Naziv Card Reader SD/MMC, USB 2.0, dongle= Citat =:
Izvorno postao domy_os
Cijena 59,00 kn (sa PDV-om)
Bodovi 1 bodova (za online plaćanje)
Jamstvo 12
HGspot pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.
Opis
USB2.0 čitač/ pisač memorijskih kartica
-podržava sve Secure Digital i MultiMedia Card formate:
MultiMedia Card:
MMC, MMC2, ULTRA MMC, DV MMC, RS MMC, HS MMC, HS RS MMC, RS MMC2, ULTRA RS MMC, DV RS MMC
Secure Digital:
SD, MINI SD, ULTRA SD, DV SD, mini HS SD, HS SD, EXTREME SD, EXTREME 3 SD, ULTRA 2 SD, SD ULTRA-X, ULTRA SPEED SD, SD PRO, SD ELITE PRO
nfs most wanted sa dotsisa!= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Morat ću to probat da vidim šta je s tim, već sam je skinuo s neta prije par dana...