Probaj upalit mob u safe modu - isključi ga, drži olovčicu i, dok je držiš, upali mob te ne puštaj olovku dok te ne pita za pin. Jel imaš možda čitač kartica?
imam problem! instalirao sam neku igricu i od tada mi mob kad se upali više ne reagira na ništa! čak ne će uči u meni! kako da formatiram mmc a da ne uđem u meni? hvala
Probaj upalit mob u safe modu - isključi ga, drži olovčicu i, dok je držiš, upali mob te ne puštaj olovku dok te ne pita za pin. Jel imaš možda čitač kartica?
ne! u tome i je problem
ovo s olovčicom ne pali! ne otvori mi uopće safe mod
Ajd probaj izvadit karticu pa onda upalit.
tako normalno radi! a kad ubacim karticu stalno mi piše ''App. closed AppArcServerThread'' i kraj tog onaj crveni uskličnik!!! imam 6600
jel ima možda kakav shortcut za formatiranje mmc-a! slično onome zelena tipka, * i 3?????
Dobro, izvadi karticu, napravi backup važnih stvari na komp (imenik, poruke, postavke,...) i pokušaj sad ovo:
1. u C:\System\Bootdata folderu nađi i obriši datoteku FirstBoot.dat.
2. isključi mob i stavi karticu
3. upali ga, namjesti vrijeme i datum te probaj deinstalirat igru.
Nisam još naletio na tak nešto.Izvorno postao pimp6600
ne pomaže! napravio sam kako si mi rekao! i opet je isto
Nemam više ideja, hard reset ti neće pomoć jer je problem očito u kartici, a hard reset formatira samo ono što je na mobu. Jedino da probaš nekako nabavit taj čitač kartica pa je formatirat prek njega. Cijena im je oko 20-30 kn na više.
ljudi očajan sam! ne mogu koristit mob! molim vas pomozite
hvala na pomoći!Izvorno postao domy_os
![]()
Odakle si uopće, možda bih ti ga mogo ja posudit, ako si mi blizu?
...koju ak se može znati...Izvorno postao pimp6600
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Naziv Card Reader SD/MMC, USB 2.0, dongleIzvorno postao domy_os
Cijena 59,00 kn (sa PDV-om)
Bodovi 1 bodova (za online plaćanje)
Jamstvo 12
HGspot pokušava biti što preciziniji u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da je opis ovog proizvoda točan, kompletan, pouzdan i bez grešaka.
Opis
USB2.0 čitač/ pisač memorijskih kartica
-podržava sve Secure Digital i MultiMedia Card formate:
MultiMedia Card:
MMC, MMC2, ULTRA MMC, DV MMC, RS MMC, HS MMC, HS RS MMC, RS MMC2, ULTRA RS MMC, DV RS MMC
Secure Digital:
SD, MINI SD, ULTRA SD, DV SD, mini HS SD, HS SD, EXTREME SD, EXTREME 3 SD, ULTRA 2 SD, SD ULTRA-X, ULTRA SPEED SD, SD PRO, SD ELITE PRO
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
nfs most wanted sa dotsisa!Izvorno postao Eminem
Morat ću to probat da vidim šta je s tim, već sam je skinuo s neta prije par dana...
Bookmarks