Zanima me da kupim Micro SD karticu dali bi mogao na njoj kreirti foldere npr. za slike, muziku... pošto isti nisu podržani na samom mobu.?
Printable View
Zanima me da kupim Micro SD karticu dali bi mogao na njoj kreirti foldere npr. za slike, muziku... pošto isti nisu podržani na samom mobu.?
Ja mislim da ne....
Kartica ti je sam još jedan folder na mobitelu uz ove koje imaš do sad. Nek me neko ispravi ak griješim, ali ako mob ne podržava kreiranje novih mapa i podmapa onda to nemreš niti na kartici... Barem ne s mobitelom...
Možda, ako to kreiraš na nekom mobu koji podržava stvaranje novih mapa, pa onda karticu preneseš u svoj mob, inače ne.
A valjda i neku manu mora imat! Hvala!!
Mislim da ako napraviš foldere na PC-u ili nekom drugom mobu da ti ih Samsung neće pročitati. Štoviše možda ti ne bude ni karticu htio primiti, no mislim da ti samo neće foldere (ni sadržaj u njima) prikazati. Slična stvar je i sa digitalnim fotoaparatima. Ti možeš na tu karticu na kompu staviti što hoćeš, ali aparat to onda ne vidi.= Citat =:
Izvorno postao AXL
Ekipa hvala!
:chatter: ma kaj brijete vi ljudi, pa normalno da se mogu radit folderi i da ce ih mob prepoznat, uostalom mozes ih napravit na mobu......
Čovjek reče u prvom postu da mu mobitel ne podržava foldere. Sad, ako ih mobitel stvarno ne podržava onda sumnjam da će moći pročitati foldere kreirane negdje drugdje. Ali ako ti kažeš da podržava... Objasni čovjeku kako da radi s folderima na mobu. :p Po nekoj logici svi mobiteli novijeg datuma (a ovaj je novijeg datuma jer koristi Micro SD) bi trebali podržavati rad s folderima... :rolleyes:
E čitao sam i ja da se mogu raditi na mobu folderi. Samo kako?
Možda sam se malo krivo izrazio. Na mobu imam foldere ali samo one koji su bili s njim: muzika, slike... a za kreiranje novih foldera nema nikgdje opcija ili ju ja ne vidim
E ljudi...
Imam Samsunga E760, frend ima Z500 i karticu 64MB. NE mogu se raditi folderi na Samsungu 100%. Npr. na Sony Ericssonu se mogu i mape i podmape. Kaj se tiče toga da se mapa napravi na kartici s mobom koji podržava izradu mapa ili s kompom, pa da se vrati u mob koji to ne podržava mislim da bi on vidio te mape i sve u njima, ali nisam siguran. Treba probati!!!
Pitanje je malo banalno, ali razjanit ćemo ga mi.
Svi mobiteli koji imaju MicroSD moraju imati mogućnost očitanja drugih foldera, možda nema na mobitelu mogućnost da napravi folder, ali neka SD prikopča na komp i neka na njemu napravi folder.
@AXL - o kojem se mobu radi?
Pa upravo to sam ja rekel...
A mobitel ti je D820, jer C55 nije sigurno... ;)
Mislim da smo ovu temu riješili, znači, stvarati mape NE možeš, ali očitati negdje drugdje napravljene DA.
D820 i ja imam i uspio sam ih napravit
Da D-820 je mob. OK ekipa hvala!
Gle, ja odem na karticu____opcije______i tamo imam opciju za napraviti novi folder
Ak se folderi na mobu mogu raditi, ta opcija je sigurno lako vidljiva i lako ju je naći... Tak da, sumnjam da je čovjek tak čorav da ne vidi opciju za napraviti mapu... Ak je nema, nema je i gotovo.... A ak ti veliš da na D600 može, onda može, ne :thumbup:
Da ovu temu polako privedemo kraju. Kupio sam danas karticu i sa sigurnošću tvrdim: sam mobitel nema opciju kreiranja foldera, ta opcija postaje moguća tek kada se stavi kartica u njega!
Hvala svima!
E šefe onda si krivo postavio pitanje, jer su svi skužili da nemreš napraviti folder na kartici a ne na mobitelu= Citat =:
Izvorno postao AXL
Ispričavam se svima!!:retard:
Ma nije bitno. glavno da smo mi to rješili= Citat =:
Izvorno postao AXL