koji od ova dva mobitela bi radije uzeli i zašto?
svaki ima svojih prednosti i mana pa me zanima vaše mišljenje.:smart:
Printable View
koji od ova dva mobitela bi radije uzeli i zašto?
svaki ima svojih prednosti i mana pa me zanima vaše mišljenje.:smart:
Teška dvojba... Neznam za što bi se odlučio... Ako ti kamera neigra veliku ulogu, a želiš tanki mob, onda L7... Meni je dosta važno da je ekran velik, pa bi se odlučio za L7, a ako te i nesmeta toliko onda C81...
Prednosti L7: tanja, veći ekran, bolja rezolucija ekrana
Prednosti C81: bolja kamera, manja (u visinu), 23MB interne memorije, RS-MMC kartice, EDGE
Ja bi uzeo L7, meni su motorole na prvom mistu:thumbup:
Ja isto svoj glas dajem za L7!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
MOTOROLA l7:jesus:
motorola l7, ima utor za mem. kartice, a i volim motorole, a i vidim da se dosta njih slaze sa l7, a je i moj glas za l7 :D
I Benq-Siemens ima utor za kartice... Po karakteristikama, vodi C81, osim displeya... C81, ako ništa, zbog bolje kamere i kartica koje su dosta jeftine...
Po meni Benq-Siemens C81! Motorola je tanja i ljepša ali mi je siemens draži i bolji!
Pa nisam baš neki ljubitelj niti jedne od te dvije marke,ali cura mi ima L7,a moj prijatelj siemensa c-81,možda bi se ipak odlućio za motorolu,ali više radi izgleda jer mislim da su oba više manje slićna,osim možda u ekranu u kojemu mi je motorola ipak nešto bolja
dosta je teško izabrati između njih...
najbitnija je razlika da C81 ima bolji fotić, a L7 bolji ekran.
znam da se uz motorolu ne dobiju slušalice, niti ikakva druga oprema. kakva je stvar sa C81?
jel možete vi koji imate te mobitele napisati koliko vam prosječno traje baterija pri korištenju i koje vas stvari najviše živciraju na tom mobu?
:japan:
Uzeo ja danas Benq C81 i mogu vam reć da je zvijer za te pare,ekran nije nešto strašno velik al se iznenađujuće lijepo vidi, kamera je čista ko suza po danu za navečer nemam pojma,dobije se s njim kartica mmc od 128mb tako da imaš odma 150mb memorije,ja nebi ni pomislio na motorolu
...ne znam zašto svi toliko "briju" na tu motorolu - nije ništa posebno osim što ima tu proširivu memoriju... ja bi bez promišljanja uzeo C81...
Evo vjerojatno možda danas kupim c81, uz sve što ste naveli meni je posebno zanimljiva razlika u cijeni od 400kn i kad gledamo vrijednost kartice i slušalica koje se dobiju uz c81, 200kn, dobijemo 600kn u korist c81.
pa dobro, ni ne očekuje se da mu je kamera kao npr. ona na se k800:)= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
vidim da si ga tek kupio, pa kad se malo poigraš s njim, možeš li napisati samo koliko si zadovoljan sa softwareom (brzina, da li ikad zblokira...) i koliko ti traje baterija?:thumbup:
Uzeo sam C81 prije par dana u blabla paketu i ne vjerujem da sam za novce mogao nesto bolje uzeti. Software je dovoljno brz, mobitel je malen i dobro "lezi" u ruci i kvaliteta zvuka na slusalicama me je ipak pozitivno iznenadila.
Jedino sto je ekran "zrnat" zbog manje rezolucije (pogotovo kada ga pogledas poslije npr. D600), ali nije los.
Za mobitel do 900kn B.B.:thumbup:
Ja sam više motorole. No za L6/L7 baš i ne. Čuo sam da je servis pun tih modela.
slažem se sa drugom eminemom ako zbog ničeg drugog bar da mi ne baci cenzuru negdje , motorola je za avanturiste željne izazova i adrenalina- dal će mi mob primit neku datoteku ili ne brrrrr..... živa frka= Citat =:
Izvorno postao Eminem