koji od ova dva mobitela bi radije uzeli i zašto?
svaki ima svojih prednosti i mana pa me zanima vaše mišljenje.![]()
koji od ova dva mobitela bi radije uzeli i zašto?
svaki ima svojih prednosti i mana pa me zanima vaše mišljenje.![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Teška dvojba... Neznam za što bi se odlučio... Ako ti kamera neigra veliku ulogu, a želiš tanki mob, onda L7... Meni je dosta važno da je ekran velik, pa bi se odlučio za L7, a ako te i nesmeta toliko onda C81...
Prednosti L7: tanja, veći ekran, bolja rezolucija ekrana
Prednosti C81: bolja kamera, manja (u visinu), 23MB interne memorije, RS-MMC kartice, EDGE
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bi uzeo L7, meni su motorole na prvom mistu![]()
Ja isto svoj glas dajem za L7!!!![]()
![]()
![]()
![]()
MOTOROLA l7![]()
motorola l7, ima utor za mem. kartice, a i volim motorole, a i vidim da se dosta njih slaze sa l7, a je i moj glas za l7![]()
I Benq-Siemens ima utor za kartice... Po karakteristikama, vodi C81, osim displeya... C81, ako ništa, zbog bolje kamere i kartica koje su dosta jeftine...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Po meni Benq-Siemens C81! Motorola je tanja i ljepša ali mi je siemens draži i bolji!
www.fordfanclub.com
Izgubio sam vjeru u sebe, vjeru u ljubav, vjeru u svijet. Jedinu nadu našao sam u igli. Sad heklam i super mi je.
Pa nisam baš neki ljubitelj niti jedne od te dvije marke,ali cura mi ima L7,a moj prijatelj siemensa c-81,možda bi se ipak odlućio za motorolu,ali više radi izgleda jer mislim da su oba više manje slićna,osim možda u ekranu u kojemu mi je motorola ipak nešto bolja
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks