Potpuni sam pocetnik u ovome pa moze li mi neko samo ukratko reci sta mi sve treba da gledam tv na kompu???
Hvala
Printable View
Potpuni sam pocetnik u ovome pa moze li mi neko samo ukratko reci sta mi sve treba da gledam tv na kompu???
Hvala
treba ti tv kartica i antena...
Sve sta ti treba je Tv kartica i kabel za spajanje kompa i TV-a!!!!!
zašto bi mu to trebalo? :lol:= Citat =:
Izvorno postao Osvetnik 88
može on gledat tv i preko monitora...
Naravno i neki dobar software. :)
:lol:= Citat =:
Izvorno postao domy_os
to se dobije uz tv karticu... i taj je najbolji jer radi daljinski s njim
no, sve u svemu. Kupiš tv kartušu i dobiješ CD s driverima i programom za gledanje, traženje programa, snimanje itd. U karticu uštekaš kabel od antene i to je to
Nije uvijek, a ak imaš sreće, daljinac može radit i s ostalim programima. ;)= Citat =:
Izvorno postao Compov
nećemo sad u detalje iliti cjepidlačit.... :notooth:= Citat =:
Izvorno postao domy_os
...onda mu ne treba tv kartica - jer valjda znaš da TV može primat tv signal :creep:...= Citat =:
VDub meni najbolji program za gledanje, snimanje i tako to
samo nije baš daljinski s njim radio :(
M.M
Cak ti ni tv karta netreba , jer mozes dosta programa preko interneta gledati.
A ako kupujes Tv Karticu , gledaj dali je za satelitsku antenu ili za Kabel.
Igor02:bat: :bat: :bat:
ako hoćeš satelitsku onda ti naravno treba i tanjur i LNB, al ako hoćeš ovu normalnu televiziju onda samo tv kartica i antena.
E sad ne znam kako sad stvari stoje, al bi bilo dobro naći neku koja u sebi ima dobru kompresiju. Ja baš nisam takvu potrefio :( pa mi video da bi bio dobar mora imati po 1GB za sat vremena
To vrijedi samo za TV kartice bez tunera, sto sumnjam da ce on kupiti.= Citat =:
Kompresija nema veze s karticom nego odabranim codecom. ;)
jel zna neko dobar program za tv karticu
ja sam kupio tv karticu
:rifle: :sheriff: :rifle: v-gear my tv2 i s njenim sw-om ne radi daljinac
Kakvu si kupio?DVB-T?Meni je dobar ProgDVB.
Pa probaj recimo PowerVCR, WinDVR, DScaler, Media Portal,...
Znaci treba mi samo tv kartica i prikljucim kabel od tv-a na nju i to je to...mogu pocet sa gledanjem i snimanjem na hdd(naravno treba i program,ali podrazumjeva se)
...treba ti TV KARTICA i ANTENSKI KABEL koji uključiš u tv karticu(+neki program)... to je sve...= Citat =:
Izvorno postao M.M.
Ok, hvala vam svima
Samo trebas paziti na razliku izmedju DVB-T,analogne kartice i kartice za satelitske programe.Postoje i kartice koje podrzavaju oba DVB-T i analogni standarda.Nadalje mozes birati izmedju PCI ( koja se stavlja u racunalo ) ili USB koja se spaja putem USB prikljucka.Vise o ovim temama imas na ovim linkovima
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=25166
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=24149
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=15383
ajme koju ste famu napravili oko te vrazje TV kartice , koda space shuttle kupuje .
odes u ducan , kupis tv karticu - modza bolje analognu , jel tak mozes lovit signal gdje god jesi . u nju se usteka antena kao i u normalni TV.
s karticom dobijes daljinski , to moras provjerit naravno , skoro sve daju daljiski.
s karticom dobijes i cd na kojem je program za tu karticu.
namjestis programe kako zelis , i voila!
Možda je bolje da kupiš kombiniranu DVB-T + analog (cijene su otprilike iste kao samo za analognu), jer ako sada i nemaš DVB-T signal, vjerojatno ćeš ga uskoro imati.
Sistem je sasvim isti, ista antena i kabeli kao i za analognu, ali ako je signal dobar, slika je mrak :thumbup: za razliku od analogne!
Hvala vam svima. Skuzio sam sve.
Ako bude nekih problema napisat cu ovdje, al ne vjerujem da ce ih bit, nadam se.