Recite mi koji GamePad paše na PC?Htjela bih ga kupiti da igram sve igrice na PC-U?Ja ne znam koji da kupim pa mi vi preporucite?
Printable View
Recite mi koji GamePad paše na PC?Htjela bih ga kupiti da igram sve igrice na PC-U?Ja ne znam koji da kupim pa mi vi preporucite?
...svi koji idu na USB :)... pa imaš izbor, samo si nađi koji ti se sviđa...i ja sad nešt razmišljam o nabavi jer kak sam skinuo onaj Super Mario Collection potreban mi je...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
He he he i ja sam skinula Super Mario Collection,zbog torga zelim kupiti Game Pad,isto kao ti.
Ako nesto nadjes molim te javi mi.:-/
vidio sam jednom logitechove za 300 kn bežične... e to mi je zakonnnnnnn :kiss:
U hgSpotu ima svasta pa pogledajte.
http://www.hgspot.hr/katalog.aspx?tip=29
Ja zelim bas gamepad
ja bi uzeo ovo Gamepad LOGITECH Cordless Rumblepad 2, USB uh kako je to dobro.... komfor maximalni....
I ja sam mislila taj uzeti.Jos cu vidjeti:comp:
Emineme kaj ti kazes na taj gamepad
Uzmi si bilo koji od logitecha prema svojim potrebama, nebi trebala pogrijesiti. Ja sam ima trust koji mi se pokvario nakon nekoliko tjedana i smartbox koji jos uvijek imam, ali odaziv mu je strasan pa ga i ne koristim.
Ok,konzolu SEGA!;D
Uzet cu LOGITECH,to i ja tebi preporucujem, pjevaču Emineme :klap:
Hvala COMPOV I SEGA
Možda netko ima najboooolji gamepad neka se javi i izbaci iz sebe :evil: ;D
kupio sam ja u kvarku neki za 50kn radio je čak pol godine...:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
vjeruj mi imat ćeš najbolji gamepad ako kupiš Gamepad LOGITECH Cordless Rumblepad 2, USB :king:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ipak je to logitech!!!
...pa nije loš izbor:= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/12286.JPG
...al ni ovaj nije loš:
http://katalog.hgspot.hr/Katalog/11641.JPG
ma uzmi onaj smartbox za 70desetak kuna...ima dva vibro motora ide na playku..izdrži od 6-12 mjeseci...
logitech rumble pad 2 imho najbolji gamepad sto se moze naci u hr
glupost bolje da uzme nešto kvalitetnije da joj traje...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
daj sada malo vise para,pa uzivaj nije uzalud ona uzrecica " koliko para toliko muzike :)"
Mislim da od ovoga se ne može bolji naći!!!!!
JA ga koristim i fantastičan ja!
I nema jeftinijega s tim funkcijama na tržištu ZA 69kuna!!!!
Gamepad SmartBox
Dual Shock, 2in1 (PC-USB, Playstation), dva motora za vrhunski intezitet vibracije, Turbo Fire tipka, kompatibilan s Win 95/98/2000/ME/XP OS, kompatibilan s DirectX
http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=1
JA sam ga kupio u Ipercoop-u.
Ma sta odlican, spor je ko umirovljenik. Imam ga i ja, treba mu jedno sekunda da vidi sto sam stisnio. Nikako to nemoj uzimati, je da traje(vec ga imam jako dugo) ali je bezveze.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
...frend ga je koristio i riknuo mu za manje od mjesec dana...stoga, hvala - ne bih...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Šta je vama, imam isti gamepad više od godinu dana i radi ko prvog dana. Kakvo kašnjenje??? Trenutni odaziv ima... Vrijedi svake kune.
Imam i ja vec vise od godinu dana isti gamepad tako da se bas i ne kvari on, ali ne znam sto je tebi trenutni odaziv. Probaj nesto barem Trust kvalitete pa budes vidio sto je trenutni odaziv. Taj smartbox ne valja, a i tipke su mu predubokog hoda.= Citat =:
Izvorno postao domy_os
ma daj molim vas.....pa ebote baš je normalan...to je isto kao zašto alcatel ne valja a nokia valja
a ovaj drugi pad kaj je eminem stavil sliku,jučer sam išel po cugu u getro vidio sam gA...a sad neznam kolko para samo znam da je oko 300
Ja sam danas kupio Logitechov Rumblepad 2 (cijena 250 kn)i skinuo Super Mario Collection + još 24 igre i N64 emulator ali nažalost ovo što se događa je za Dosje x.
U emulatoru podesim sve za joystick i sve radi uredno osim gore na analogu,neće Mario da ide naprijed i gotovo, do joysticka nije jer sam se vratio u trgovinu i zamjenio sa drugim, i ovaj isto radi. Sad, da'l je problem u emulatoru, joysticku, pluginovima ili mi kuća leži na vodi haha:chatter:
Pa onda koji gamepad radi na PC-u,da se mogu igrati sve igre cak i igre od emulatora GBA NES SNES itd????:mad:
pa svi. Svaki emulator bi trebal imati mogučnost konfiguriranja tipki
ja koristim originalni psx1 preuređen za printer port (LPT). Odaziv nije perfektan, al je zadovoljavajuč :)