u Mobis. Informacije su neslužbene ali cijene su nadasve zanimljive. N73 bi trebala koštati "prihvatljivih" 5000 kuna, a N93 7400,00 :klap: :klap: :klap: :klap:
Printable View
u Mobis. Informacije su neslužbene ali cijene su nadasve zanimljive. N73 bi trebala koštati "prihvatljivih" 5000 kuna, a N93 7400,00 :klap: :klap: :klap: :klap:
Zajeb u naslovu... ;D Ts-ts-ts... And again, Nokia sa svojim cijenama za široku masu... Precijenjeno...
Ma nije problem u Nokiji nego u Mobisu. Opizdili su 1000 eura cijenu za N93, a u Italiji će bit cca 800
a jesu napuhali cijene... strasno:retard:
...:eek::eek: ...mislim stvarno preeeeeviše...= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Što će, N93 imati dva rubina ugrađena ili?;D
Previše.
jebena cijena je ova N93!= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Za to možeš kupit kompič...i to odličan...= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
ali ko voli nek izvoli...
...al mene zanima šta na njemu toliko vrijedi, ovakav display:
http://news.ferra.ru/images/116/116888.jpg
...ili...mislim...
Status najboljeg symbiana, nista vise... 1000eura je previse= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ne znam za vas, ali meni na N93 fali qwerty tipkovnica...
previse.... :bunny:
Vidjet ćete reakcije kad se n93 pojavi.
Mislim da će biti slične kao kod n90 (kod većine, Mile, tebe izostavljam!;D ).
Evo, ja već tri dana prodajem svoju novu n90 i niti jedan ozbiljan kupac.
Unatoč digitalnom zumu i još nekim dodacima, ne vjerujem da će n93 (isto i iz novčanih razloga) osvojiti srca korisnika. To je i dalje "cigla".
fali i ekran osjetljiv na dodir.ovi klipani u Mobisu stvarno nisu normalni.= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Da. Mobitel nudi premalo za tu lovu, a sa ovim form factorom prakticki zove inzinjere da mu stavi tipkovnicu i TS. :spin:= Citat =:
Izvorno postao zmija
Nesto kao:
http://www.geekz1.com/images/news/mo...xmobinaute.jpg
Eh da... Ovako nešto bi već bilo jedan veliki plus za N93. Ovako je sve to premalo za te novce koje ovi u Mobisu traže... Cijena je stvarno luda... :spin: Baš me zanima kako će ići prodaja. ;D= Citat =:
Izvorno postao rospaya
= Citat =:
Izvorno postao DJ DeVelox
Da ti prognoziram? ;D
Ajde baš me zanima. ;D Kakve nam to prognoze donosi frish-KI? :klap:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kugla mi veli... glave će se kotrljati u Nokiji...
:klap: :klap: :klap:
al stvrano pa to je previše!! pa to je duplo više nego plaća od većine!!! užas!!!!!
moći će si ih priuštit samo metroseksualci lol
U tom slucaju prelazim u metriće :)= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
nece se kotrljati glave u nokiji nego u mobisu.oni stvarno nisu normalni.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
skinut ce oni cijene u mobisu za jedno tjedan dana,kada vide kolko su mobova prodali.
A vani kao neće biti skupa? Ako neće biti puno bolja od razvikane N80, sigurno neće prodaja ići kako se nadaju u Nokiji... Zato velim da će se u Nokiji glave kotrljati...= Citat =:
Izvorno postao zmija
sigurno nece biti skupa kao kod nas.bit ce jeftinija bar 1000kn.