PUNO HVALA. BEZVEZE SU MI SLIČICE. JA SAM MISLILA DA ODMAH MOGU SVOJU UBACITI:cry:
Printable View
PUNO HVALA. BEZVEZE SU MI SLIČICE. JA SAM MISLILA DA ODMAH MOGU SVOJU UBACITI:cry:
ako ovako nastaviš uskoro češ dostići granicu od 200 postova i evo tvoje sličke... ;)
ak si zgodna i nemaš dečka mogu ti ja sredit da i sa 5 postova staviš sličicu koju god želiš
@dj_velja dobar pokušaj, nije cura tako naivna. :D
andrea ovo prevedi kao "ako si zgodna i ako mi daš"= Citat =:
Poslao: dj_velja
ak si zgodna i nemaš dečka mogu ti ja sredit da i sa 5 postova staviš sličicu koju god želiš
Ej ej, brijem da je Andrea malo starija (tj. zrelija) od vas momci... a znate kako se veli: u mladog slona mala surla!
:jump: ;D ;)
Andrea, koliko imaš godina i čime se baviš? (mislim znam da su upravni referent, ali što radiš s tom titulom? I di to cugaš kad si vani?) ;)
sve vam piše u mom postu pod nazivom dečki moji..... to sam slučajno tam otišla, baš ne kužim ovaj program ali eto...odite tam i za svakog ima nešto napisano (naravno samo oni koji su mene spominjali):lol:= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ej ej, brijem da je Andrea malo starija (tj. zrelija) od vas momci... a znate kako se veli: u mladog slona mala surla!
:jump: ;D ;)
Andrea, koliko imaš godina i čime se baviš? (mislim znam da su upravni referent, ali što radiš s tom titulom? I di to cugaš kad si vani?) ;)
INTELIGENCIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kažeš radiš u državnoj firmi, a neznaš replyat na post!
PA DI IDE OVAJ SVIJET
A ti ne znaš čitati? Odgovorila ti je OVDJE: e dečki moji...