ako ovako nastaviš uskoro češ dostići granicu od 200 postova i evo tvoje sličke...![]()
PUNO HVALA. BEZVEZE SU MI SLIČICE. JA SAM MISLILA DA ODMAH MOGU SVOJU UBACITI![]()
ako ovako nastaviš uskoro češ dostići granicu od 200 postova i evo tvoje sličke...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ak si zgodna i nemaš dečka mogu ti ja sredit da i sa 5 postova staviš sličicu koju god želiš
@dj_velja dobar pokušaj, nije cura tako naivna.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
andrea ovo prevedi kao "ako si zgodna i ako mi daš"Poslao: dj_velja
ak si zgodna i nemaš dečka mogu ti ja sredit da i sa 5 postova staviš sličicu koju god želiš
Ej ej, brijem da je Andrea malo starija (tj. zrelija) od vas momci... a znate kako se veli: u mladog slona mala surla!
![]()
![]()
Andrea, koliko imaš godina i čime se baviš? (mislim znam da su upravni referent, ali što radiš s tom titulom? I di to cugaš kad si vani?)![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sve vam piše u mom postu pod nazivom dečki moji..... to sam slučajno tam otišla, baš ne kužim ovaj program ali eto...odite tam i za svakog ima nešto napisano (naravno samo oni koji su mene spominjali)Poslao: whiteboy
Ej ej, brijem da je Andrea malo starija (tj. zrelija) od vas momci... a znate kako se veli: u mladog slona mala surla!
![]()
![]()
Andrea, koliko imaš godina i čime se baviš? (mislim znam da su upravni referent, ali što radiš s tom titulom? I di to cugaš kad si vani?)![]()
![]()
INTELIGENCIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kažeš radiš u državnoj firmi, a neznaš replyat na post!
PA DI IDE OVAJ SVIJET
A ti ne znaš čitati? Odgovorila ti je OVDJE: e dečki moji...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks