Evo baš se mislim na koji faks bi se upisao, smjer informatika(pmf) / računarstvo (fesb) u Splitu. Zanima me kakav je koji?:)
Printable View
Evo baš se mislim na koji faks bi se upisao, smjer informatika(pmf) / računarstvo (fesb) u Splitu. Zanima me kakav je koji?:)
Izmedju ta 2, mislim da je bolji FESB, odnosno ovisno kaj te zanima vishe? ;)
ovisi sta hoces posli raditi.fesb je tezi, a pmf mi se cini nekako nestrucan:kitty:
Daj čoviče koji PMF, pogotovo ovaj u Splitu. Katastrofa.
ma sta fali pmf-u, ja sam na pmf-u u zagrebu (inžinjerski smjer matematike) i ako ga ikad zavrsim bit cu na konju..........a sve ti ovisi o smjeru koji ces
Ništa ne fali PMF-u, ali vjeruj da postoji ogromna razlika ovog u Splitu i tog u Zagrebu. Drugo, s diplomom FESB-a imaš širi spektar zaposlenja.= Citat =:
Izvorno postao cvita
meni je racunarstvo predavao profesor s pmfa:) lik nam je isao staviti skriptu na internet, al je linkao na my documents:D jos sam mu ja po ure morala objasnjavat di mu je greska:klap: (taj predaje vise predmeta na pmfu, a koliko sam cula ni ostali nisu puno inteligentniji:retard: :wall: )na fesbu je teze, al ces bolje i naucit.ako se bojis ba da ce ti biti tesko na fesbu ajde a strucni, nije ni tamo divno ali je bolje nego na pmfu i lakse nego na fesbu, a posli i s tim mozes na poslijediplomski:)
inace evo ti link na njegove skripte, da vidis koje lik pi*** pise skripta
I mislim na kraju krajeva ako ne uspijem ništa, na stručni.
FESB, ima masu više šankova po faksu nego PMF i to već dugi niz godina:)
Ima i parking ;D= Citat =:
Izvorno postao DadusPraskus
ionako sta se tice programiranja neces onoliko koliko ti treba ni na jednom faxu naucit(bar to ovaj moj biser koriti za izgovor sta je apsolvent godinama:bunny: )
moj savijet ti je da upises ono sto te vise zanima. jer ako si vrijedan s oba faksa ces sigurno naci posao.
ja studiram pmf (za ing.) u zg.. nemoj ici za profesora, dosta manje naucis.
bitna je i organizacija na faksovima, to ti dosta olaksava studiranje ako je sve ko po spagi, a tako je u zg na matematici. ako mozes upisi pmf u zg, neces promasiti :)
i ako ga upišeš morat ćeš se primiti ozbiljnog posla= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
je znam ja :)= Citat =:
Izvorno postao Inovator
hehe, mozda smo se vidili nekad, i ja sam inzinjer, malo mladji doduse, ali..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
da, ali ni jedan faks nije lagan.. ima samo tezi :)
zato je vazno upisati ono sto volis da ti bude lakse uciti
skupila se dva ili vise pmf-ovca pa nagovaraju i novog da im se pridruzi :D
= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
ja sam na FERu, no poštujem i muke ljudi sa PMFa, zagrebačkog jasno.
@ cvita krivo kvotaš
pmf i fer se kao ne vole :D
ostavi se politike i niskih ljudskih pobuda, od toga nema salameta= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
slozio bih se.. to su gluposti :)
sto si odlucio? jesi li :)
Evo ova dva dana sam bio u Splitu i prijavio sam se na FESB, na PMF - u ih malo primaju i kažu mi ovi šta su bili da i nije baš naj, pa eto hvala svima.:spin:
sretno s upisom:)
Hvala!:klap:
Jedno pitanje: razmišljam o upisu na pmf u Splitu, smjer inaformatika i informatika. Muci me sta nismo bas u srdsnjoj ucili nesro informatiku i ne znam hoce li mi to puno problema pravit. Moze li neko o tome nesto rec?
Nije nitko :D
Sumnjam da ima veze. More njih s 0 znanja o računalima/programiranjem i srdonim djelatnostima upisuju matematike/informatike/elektrotehnike. Sve se to nauči.