Kako podesiti Samsung PC Studio da radi preko bluetootha, ja imam Samsunga SGH D600 i imam intexov bluetooth adapter, ali kada je adapter uključen u komp, Samsung PC Studio ga ne prepoznaje? Kako to napraviti???
Printable View
Kako podesiti Samsung PC Studio da radi preko bluetootha, ja imam Samsunga SGH D600 i imam intexov bluetooth adapter, ali kada je adapter uključen u komp, Samsung PC Studio ga ne prepoznaje? Kako to napraviti???
ja mislim da nikako, pc studio je za usb connection, kod bluetootha imaš program za bluetooth s kojim uzimas fajlove i stavljaš ih na mob
Ma može i BT, ideš na File/Connection/Bluetooth, ali ja nemogu naći na kojem portu mi je mob (COM???)! Ima 15 portova i ne radi na nijednom.
Dajte ljudi, pa nije valjda da nitko nema BT:evil:
Evo novi problem:
Sa BT adapterom sam dobio i softver Blue Soleil, kada se mobitelom spojim
na komp preko BT-a, u Blue Soleilu nevidim ni slike, ni pjesme koje imam na
mobu, nevidim ni jednu stavku koju imam na mobitelu (Samsung D600), zna li
netko u čemu je problem jer sa mobitlom SonyEricson T630 sve radi kako
treba.
Hvala
u blue soleailu se spoji sa mobom ali tako da napravis serial conect i onda odes u samsungov manager i tamo ces vidjeti na kojem portu ti je mob i onda mozes raditi sto oces
Hvala ti puno, sada mi radi, ali pojavili su se novi problemi:
I. Na kompu imam puno SMS-ova koje bih želio prebaciti preko Samsung PC studia na mobitel, ali kada napišem poruku i pokušam je spremiti u «Draft» folder na mobitelu, i
otvori se prozor u kojem se prikazuje prebacivanje, ali se ništa ne događa
(ona zelena traka se ne puni) i to traje vječno.
Možete li vi pisati SMS-ove na mob preko kompa?
II. Kada u Blue Soleilu otvorim File Transfer Service vidim samo foldere na mobu (Music,Video,Sounds,Other files...), ali ne vidim stavke u njima (mp3-ce, snimljene fotografije i video...) kako to napraviti? Na SE T630 vidim sve normalno
:dunno:
ak imas karticu u d600 onda bi to trebao komp prepoznati kao mass storage ili ti kao usb stick.
dok ovo sa folderima neznam jer neam d500.
btw meni sve funkcionira sto se tice poruka samo kopi pejst...
Što se tiče studia meni radi preko BT-a sa D600 bez problema... COM port mi je isti (com 11) kao i serial BT port u programu koji upravlja BT-om... (widcomm BT software 1.4.2 build 10)
Postupak: u studiu file/connection/BT i onda odaberem com port...
Mislim da bi naprosto trebao pogledati u programu koji upravlja BT-om na kompu koji ti je com port od serijske veze i odabrati isti u studiju...:thumbup:
Evo sada mi radi sve jer sam ponovo instalirao USB drivere i Samsung PC Studio. Hvala