Kako podesiti Samsung PC Studio da radi preko bluetootha, ja imam Samsunga SGH D600 i imam intexov bluetooth adapter, ali kada je adapter uključen u komp, Samsung PC Studio ga ne prepoznaje? Kako to napraviti???
Kako podesiti Samsung PC Studio da radi preko bluetootha, ja imam Samsunga SGH D600 i imam intexov bluetooth adapter, ali kada je adapter uključen u komp, Samsung PC Studio ga ne prepoznaje? Kako to napraviti???
ja mislim da nikako, pc studio je za usb connection, kod bluetootha imaš program za bluetooth s kojim uzimas fajlove i stavljaš ih na mob
Ma može i BT, ideš na File/Connection/Bluetooth, ali ja nemogu naći na kojem portu mi je mob (COM???)! Ima 15 portova i ne radi na nijednom.
Dajte ljudi, pa nije valjda da nitko nema BT![]()
Evo novi problem:
Sa BT adapterom sam dobio i softver Blue Soleil, kada se mobitelom spojim
na komp preko BT-a, u Blue Soleilu nevidim ni slike, ni pjesme koje imam na
mobu, nevidim ni jednu stavku koju imam na mobitelu (Samsung D600), zna li
netko u čemu je problem jer sa mobitlom SonyEricson T630 sve radi kako
treba.
Hvala
u blue soleailu se spoji sa mobom ali tako da napravis serial conect i onda odes u samsungov manager i tamo ces vidjeti na kojem portu ti je mob i onda mozes raditi sto oces
Hvala ti puno, sada mi radi, ali pojavili su se novi problemi:
I. Na kompu imam puno SMS-ova koje bih želio prebaciti preko Samsung PC studia na mobitel, ali kada napišem poruku i pokušam je spremiti u «Draft» folder na mobitelu, i
otvori se prozor u kojem se prikazuje prebacivanje, ali se ništa ne događa
(ona zelena traka se ne puni) i to traje vječno.
Možete li vi pisati SMS-ove na mob preko kompa?
II. Kada u Blue Soleilu otvorim File Transfer Service vidim samo foldere na mobu (Music,Video,Sounds,Other files...), ali ne vidim stavke u njima (mp3-ce, snimljene fotografije i video...) kako to napraviti? Na SE T630 vidim sve normalno
![]()
Bookmarks