Juce sam uklonio virus sa mobitela i jedva mi je ostao u zivotu. Tako da nesmijem nista vise instalirati bey antivirusa. Pa bi zamolio nekog ako ima da mi posalje antivirus. A ako nekome treba imam programa i igrica za 6600. Hvala.
Printable View
Juce sam uklonio virus sa mobitela i jedva mi je ostao u zivotu. Tako da nesmijem nista vise instalirati bey antivirusa. Pa bi zamolio nekog ako ima da mi posalje antivirus. A ako nekome treba imam programa i igrica za 6600. Hvala.
Budem ti ja poslao!!!!
-no bolje ti je sve programe sta skines sa internete prvo skeniras sa antivirusnim programom na kompu pa tek onda saljes na mob!!!
-:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
-daj samo ostavi svoj E-mail!!!:funny:
Da ne otvaram novu temu
Molio bi korisnike 6630 da napišu koje antiviruse koriste, i koj najbolje radi. Ja sam koristio simworks ali mi nije radio kako treba, blokirao mi je poslane sms-ove, i od tad ne koristim nijedan.
ja koristim simatec mobile security na 6600 i nikakvi problemi, mob normalno radi
samo pitanje, baš sam probao removati AV ali mi veli da je program pokrenut i da ne mogu! jel tko zna koji proces moram killati???
Taj Antivirus jako usporava telefon, ja sam ga koristio i kad sam ga deinstalirao osjetio sam drastično ubrzanje telefona.= Citat =:
Izvorno postao Nono01
Sad ne koristim nikakav, sve skeniram na računalu pa prebacim na telefon.