Budem ti ja poslao!!!!
-no bolje ti je sve programe sta skines sa internete prvo skeniras sa antivirusnim programom na kompu pa tek onda saljes na mob!!!
-![]()
![]()
![]()
![]()
-daj samo ostavi svoj E-mail!!!![]()
Juce sam uklonio virus sa mobitela i jedva mi je ostao u zivotu. Tako da nesmijem nista vise instalirati bey antivirusa. Pa bi zamolio nekog ako ima da mi posalje antivirus. A ako nekome treba imam programa i igrica za 6600. Hvala.
Budem ti ja poslao!!!!
-no bolje ti je sve programe sta skines sa internete prvo skeniras sa antivirusnim programom na kompu pa tek onda saljes na mob!!!
-![]()
![]()
![]()
![]()
-daj samo ostavi svoj E-mail!!!![]()
Da ne otvaram novu temu
Molio bi korisnike 6630 da napišu koje antiviruse koriste, i koj najbolje radi. Ja sam koristio simworks ali mi nije radio kako treba, blokirao mi je poslane sms-ove, i od tad ne koristim nijedan.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
ja koristim simatec mobile security na 6600 i nikakvi problemi, mob normalno radi
samo pitanje, baš sam probao removati AV ali mi veli da je program pokrenut i da ne mogu! jel tko zna koji proces moram killati???
Zadnji uredio Nono01 : 07-06-2006 u 18:27
Taj Antivirus jako usporava telefon, ja sam ga koristio i kad sam ga deinstalirao osjetio sam drastično ubrzanje telefona.Izvorno postao Nono01
Sad ne koristim nikakav, sve skeniram na računalu pa prebacim na telefon.
Bookmarks