trebam pomoc, dobila mail na adresu koju sam dobila kad sam dobila adsl, sd odem na korisnicke stranice od t-coma i ne mogu ga otvorit:-/
Printable View
trebam pomoc, dobila mail na adresu koju sam dobila kad sam dobila adsl, sd odem na korisnicke stranice od t-coma i ne mogu ga otvorit:-/
Provjeri jer si sve podatke dobro unjela!!!!:comp: :comp: :comp:
trebaš se registrirati na neki novi, ultra super rozi račun. neznam točno, ugasil sam nakon 4 sekunde.
pa pogledaj u outlooku..
Err zake ne gledash mail s nekim od mail programa tipa Outlook Express ili Thunderbird?
Obavezno obrati pozornost na velka i mala slova, na slovo O i na brojku 0, velko slovo L i malo slovo l i velko slovo I ;)
Ja ni nemam pojma da li se uopće može provjeravati mejl od T-Coma na webu... Odnosno, tražio sam, ali nisam našao... :-/
mislim da se moze na t-portalu je webmail tamo sam ja prije pregledavao mail od t-coma= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Boktemazo i t-portal! Jesu oni normalni? Kakve on sad ima veze sa T-Comom? Postoji korisnička stranica na T-Com-ovim stranicama, a oni sad mejl stave na t-portal... Nekome treba dati otkaz...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
= Citat =:
Tražena domena t-com.hr je aktivna
Korisnik domene je KABELSKO DISTRIBUTIVNI SUSTAV d.d.
eto kakve veze ima :smart:= Citat =:
Tražena domena tportal.hr je aktivna
Korisnik domene je KABELSKO DISTRIBUTIVNI SUSTAV d.d.
ulaz na webmail t-com je na t-portalu već više od godinu i pol= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
za pregledavanje maila putem weba, treba se ponovo logirati odnosno obnoviti korisnički račun tj. potvrditi ga, na taj način će postiči kontrolu korisno aktivnih mailboxa, masa ljudi ima mail na t-comu a ne koristi ga....
A to bi meni trebalo nešto značiti... Pih... Hoću reći da im nije po logici staviti webmail na portal, već prije na korisničku stranicu...= Citat =:
Izvorno postao jay
pogledala preko outlooka:) (kako ga inace ne koristim nije mi pao na pamet ;) )
moze se pregledavati...meni je jedno vrijeme stekao outlook i onda sam ih tamo sve pregledala...a kada sam slozila outlook ponovno sam sve te poruke dobila u outlook :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Moze se citati preko weba...odes na njihov portal pa na Webmail, ali ti po novom treba neki t-Com ID ili tako nesto...gluposti, ali sto ces! :thumbup: