Skupio sam nekih 750kn, pa bi me zanimalo koji bih si mp3 player mogao kupiti, ja se u to ništa ne kužim :-/ Molim vas, helppp?
Printable View
Skupio sam nekih 750kn, pa bi me zanimalo koji bih si mp3 player mogao kupiti, ja se u to ništa ne kužim :-/ Molim vas, helppp?
koji mob imaš?pretpostavljam da nema mp3...
prodaj mob,dodat tih 700kn i kupi mob sa mp3 playerom...:thumbup:
Ima mi mob mp3 player, ali to nije to, imam nokiu 6630, ja ipak želim.....
Ili bih si nešto drugo mogao kupiti za tih 750kn...:-/
Kupi pravi mp3 player jer mp3 na mobovima nije ni približan kao pravi mp3...preporučam ti neki Sony iz serije NW-E000 ili NW-E400 (vidi na www.svijet-medija.hr)...
Ili neki Creative (vidi na www.hgspot.hr ili www.ve-mil.hr)
Sony treba izbjegavati jer je kompliciran za prebacivanje mp3.Moras napraviti konverziju mp3 u Sonyev standard, a to oduzima vrijeme:thumbup:
Sony Nw-E003 :thumbup:
Za pare najbolji!
Hvala vam, odlični ste, vidjet ću malo, još nisam siguran kojeg bih, ali sa ovom listom ću se ubrzo odlučit :rotfl:
nemoras prebacivati u sonijev ATRAC3 standard mozes ti drito mp3 prebacit gore na player= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ovo su sve dobre ponude, jedino sto bi IZBACIO canyon. Imao sam zaista losa iskustva sa tom markom, sve se pokvari u nekoliko mjeseci. Sto se ostalih tice, stavio bi iriver T10 na vrh ponude jer je ipak malo(mozda cak i neznatno) bolji od iaudia. Znaci ima ekran u boji, +256mb, drugcije slusalice i mislim da bi trebalo biti vise firmware updatova u odnosu na iaudio. Creative sam takodjer koristio i bio sam prezadovoljan sve dok nisam presao na iriver.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
da možeš no player ih nebude prepozno :) mp3 player :D= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
pa preko Sonic stagea netreba ih convertirat , samo ga treba preko sonic stagea stavit u library i prebacit na player
Da, samo što je taj Sonic Stage totalno loš i kompliciran softver... Pitaj boga zašto su ga morali stavljati kao jedini način za prebacivanje mp3-jeva na player... To sigurno u velikom broju odbija kupce i tu gube velike novce...
a dali ti znaš što sonic stage radi sa tim mp3cama? to više nije mp3 format= Citat =:
Izvorno postao Hell_Blazer
pretvori ga u drugo ime i drugu extenziju mu zada a zast onda dok na playeru listam properties pise mp3 192kbs
zato što sony želi da misliš da si kupio mp3 player :bunny:
To je zato jer je Sony i izdavacka kuca..pa joj bas i ne odgovara MP3standard
Oni su se godinama odupirali tom formatu smatrajući ga glazbenim formatom pirata... ;D
Znalci znaju i drugi način!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao RAUL
postoji mp3filemanager, proguglajte malo!;)
da, koji se stavlja na player i sa njega se i pokreče(osobno isprobao) ,no konverzija se svejedno mora obaviti jel player nije u stanju reproducirati mp3 format,a znalci bi to znali pri kupnji samog uređaja a ne poslje kupovine tražili alternative ;)
nisam to znao , sad znam :) , al ipak ne oduzima puno vremena , convertiranje mu jedne pjesme traje nekih 20 sec a prebaci ga u par sekundi
ako te nesmeta sto su ti prodali "muda pod bubreg" (ovim mislim na mp3 player koji to nije) onda u redu(ili ako si to znao i svjesno kupio),a s druge strane 20 sekundi konverzije + prebacivanje je preko 1 minute za 3 pjesme, meni osobno ovo nikako ne ulazi u termin podnošljivo.
ma ja i onak konvertiram u Atrac3 format da mi više stane pjesmi na player tak da mi i ne smeta , a ja dok stavljam nove pjesme ostavim njega da radi svoje i odem u drugu sobu gledat tv :)