Bok svima,
kada pomocu Nokia FREE unlcok calculatora dobijem kod i upisem ga u mob, javlja : Nije dopusteno i resetira se....
nije javi niti da je krivi kod niti da je mob otkljucan ?!?
Printable View
Bok svima,
kada pomocu Nokia FREE unlcok calculatora dobijem kod i upisem ga u mob, javlja : Nije dopusteno i resetira se....
nije javi niti da je krivi kod niti da je mob otkljucan ?!?
baš čudno... izdleda kao da je ispucano pet puta krivo... si siguran da ga neko prije tebe nije 5 puta fulao?
pa daj napiši malo taj imei negov i kod kojim si ga probao dekodirat i serial box koji si koristio....pa možda si i nešto krivo napravio.. možda se iznađe neko riješenje...
dct3 tel nema serial box...= Citat =:
Izvorno postao mobman
a ovo mi lici na ispucale pokusaje.. box je jedino rjesenje...
nisam isao preko boxa....kasno je pa mi se neda otvarat mob (a da mi se ovo pisat, mislim budale....),sutra javim...= Citat =:
Izvorno postao mobman
ja isto mislim da su ispucani pokusaji...nisam 1.vlasnik pa neznam...
= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
hoćeš reć da sam budala jer ti želim pomoć.... pa ako je tako šta se javljaš onda ovdje uopće... onda si ga sam izdekodiraj ak si tako pametan... ahh stvarno ima čudnih ljudi ovdje..lol..;D
thnx na informaciji... ma nisam do sad ni jednu dct3 nokiu unlockao , sve koje jesam bile su dct4... pa sam mislio da je kao na dct4...= Citat =:
Izvorno postao khideg
pozdrav.....
stari, polakse malo....mislim da si se krivo shvatio, a ja nisam dovoljno jasno izrazio....htio sam rec da mi se u 3 u noci neda otvorat mob i prepisivat IMEI, onda sam u zagradi komentirao sebe da zasto mi se neda prepisivat IMEI, a da mi se odgovarat na post...jel si sad shvatio?= Citat =:
Izvorno postao mobman
= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
kako si napisao tako sam i shvatio...
ako kažeš da si se krivo izrazio onda ok....iako to meni tako uopće nije izgledalo....
zasto bi nekome tko mi pomaze napisao da je budala, tu nema logike ?!?= Citat =:
Izvorno postao mobman
nema veze, vazno da smo to rjesili...
350839209648341 je IMEI
ubuduće piši razumljivije i sve ok....= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
naso sam na ulici nokiu 3410:king: radi na simpu,ali na vip ne,pa jel bi mi netko mogo sredit kodove...
IMEI: 353757009562842
hvala
Ne - budi frajer i vrati je vlasniku / -ci. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
trazio sam vlasnika i nisam ga nasao...sta mislis da ne bih vratio mobitel koji vrijedi 50kn:wave: a i da je skuplji mob i da znam tko je vlasnik vratio bih ga,nisam takav klosar= Citat =:
Izvorno postao ivicarocca
molim covjeka dobre duse da mi proba rijesit kodove. hvala
radi samo na simpu,ja bi vip i tele2
= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
Model: Nokia (3410 )
Network: 21910000
#pw+251 769 922 3+1#
hvala, vec mi je sms freak poslao kodove na PM :)