Kolko smo digitalni?
Printable View
Kolko smo digitalni?
pitanje je novaca!
Ja sam skroz digitalan ili je 0 ili 1 nikad nisam imao osjećaj za mjeru.
Ja sam kombinacija za "prave fotke" koristim starog kemijskog (ipak je poluidiot pa... ;D ) a za brzopotezne stvari odnedavno koristim Zire 71 pa sam koliko toliko u toku... :)
@dmi, moga si stavit koju sliju slikanu s zajerom?
Kolka mu je reza kamere 640x480?
Vidiš i ja prekopah sve ali piše samo ova veličina fotki pa...
Što se tiće slički bude i to došlo na red (ovo moram uplodat od doma jer sam na poslu iza vatrozida pa mi kakti neće uspjet'... ;)
ovak mozda kupim digitalca, ne razumijem se bas u to pa mi pomozite, ima jedna kodak camera za 299 CAD=oko 1600kn sa taksom bi izasla oko 350 ) ima 2.0 Megapixela, 16mb internal memorije tak nesto, 6X digitalni zoom. jel to vrijedi tih para ???
http://www.radioshack.ca/estore/Prod...log=RadioShack <---- mozete procitat malo vise o toj kameri
ak ti je do kupovine pogledaj Sony fotace mene su odusevili,a nisu puno ni skuplji oko 2000 kuna
po cemu su bolji ??? ja neznam nista o digitalcima, sta treba gledat kod kupovine (osim cjene :D ) sta je najvaznije osim pixela
optika ti je najvaznija na aparatu,jer od nje ti zavise slike,ja imam SONY CyberShot DSC-P7 3,3 MPIX i radi mi odlicne fotografije zadovoljan sam
a kolko para trazi taj tvoj sony
ja sam ga platio 500 maraka,a cijena u trgovinama mu je oko 2200,imas thread o njemu u digitalnim foto aparatima
Ima test digitalaca u novom PC Chipu... pa koga zanima (ja sam ga uglavnom i zbog toga kupio)...
Uglavnom Sonyi baš i nisu pobrali lovorike.. osim DSC-P92 koji je ipak preskup (5000 kn).
pa reci malo koji su dobri.
e i daj recite koji proizvodjaci koriste koje kartice
Danas sam ga tek kupio (u nedostatku drugog lakog štiva :) ) i nisam baš stigao proučiti sve ali budem sutra prenio njihove kritike i oduševljenja kad malo bolje to apsolviram uz jutarnju kavicu...
Inače ja imam neka iskustva s Olympusom 220 i 300, te Canonovim Ixusom i svi su stvarno zadovoljavajući za potrebe nas amatera, pa čak i više.
@Whiteboy, zar tebi nisu uskoro ispiti?
Off topic no baš ti hvala na podsjetniku :-/, ali imam još malo vremena za odmor... jesenski rokovi počinju u 9. mj. i ostalo mi je par relativno lakših ispita... vraćam se u ZG negdje 7-8. 08. pa nakon kratke akomodacije počinjem učiti. Divota!= Citat =:
Poslao: miško
@Whiteboy, zar tebi nisu uskoro ispiti?
A sad mi je mozak na paši pa nisam ni ovaj članak o digitalcima još pročitao...:)
imam sony dsc-p30 (1.3 megapixela), daleko da sam zadovoljan, ali buduci da sam ga dobio ne bunim se. Ali konacno sam zaradio za nesto bolje pa mi u ponedjeljak stize fuji s602z pa ce biti veselja :D
Ja bi ga volio imat,al ne razmišljam o kupnji.Ipak,šta će mi.