Kolko smo digitalni?
Imam jednog i zadovoljan/na sam
Nemam,niti ga planiram kupit
Nemam,ali ga planiram kupit
Nemam,sta ce mi ovi obicni fotaci su mi odlicni
Kolko smo digitalni?
Ako si gladan pojedi nesto
pitanje je novaca!
Ja sam skroz digitalan ili je 0 ili 1 nikad nisam imao osjećaj za mjeru.
Ja sam kombinacija za "prave fotke" koristim starog kemijskog (ipak je poluidiot pa...) a za brzopotezne stvari odnedavno koristim Zire 71 pa sam koliko toliko u toku...
![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
@dmi, moga si stavit koju sliju slikanu s zajerom?
Kolka mu je reza kamere 640x480?
Vidiš i ja prekopah sve ali piše samo ova veličina fotki pa...
Što se tiće slički bude i to došlo na red (ovo moram uplodat od doma jer sam na poslu iza vatrozida pa mi kakti neće uspjet'...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ovak mozda kupim digitalca, ne razumijem se bas u to pa mi pomozite, ima jedna kodak camera za 299 CAD=oko 1600kn sa taksom bi izasla oko 350 ) ima 2.0 Megapixela, 16mb internal memorije tak nesto, 6X digitalni zoom. jel to vrijedi tih para ???
It's nice to be important, but it's more important to be nice
http://www.radioshack.ca/estore/Prod...log=RadioShack <---- mozete procitat malo vise o toj kameri
ak ti je do kupovine pogledaj Sony fotace mene su odusevili,a nisu puno ni skuplji oko 2000 kuna
po cemu su bolji ??? ja neznam nista o digitalcima, sta treba gledat kod kupovine (osim cjene) sta je najvaznije osim pixela
optika ti je najvaznija na aparatu,jer od nje ti zavise slike,ja imam SONY CyberShot DSC-P7 3,3 MPIX i radi mi odlicne fotografije zadovoljan sam
a kolko para trazi taj tvoj sony
ja sam ga platio 500 maraka,a cijena u trgovinama mu je oko 2200,imas thread o njemu u digitalnim foto aparatima
Ima test digitalaca u novom PC Chipu... pa koga zanima (ja sam ga uglavnom i zbog toga kupio)...
Uglavnom Sonyi baš i nisu pobrali lovorike.. osim DSC-P92 koji je ipak preskup (5000 kn).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa reci malo koji su dobri.
e i daj recite koji proizvodjaci koriste koje kartice
Danas sam ga tek kupio (u nedostatku drugog lakog štiva) i nisam baš stigao proučiti sve ali budem sutra prenio njihove kritike i oduševljenja kad malo bolje to apsolviram uz jutarnju kavicu...
Inače ja imam neka iskustva s Olympusom 220 i 300, te Canonovim Ixusom i svi su stvarno zadovoljavajući za potrebe nas amatera, pa čak i više.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
@Whiteboy, zar tebi nisu uskoro ispiti?
Off topic no baš ti hvala na podsjetnikuPoslao: miško
@Whiteboy, zar tebi nisu uskoro ispiti?, ali imam još malo vremena za odmor... jesenski rokovi počinju u 9. mj. i ostalo mi je par relativno lakših ispita... vraćam se u ZG negdje 7-8. 08. pa nakon kratke akomodacije počinjem učiti. Divota!
A sad mi je mozak na paši pa nisam ni ovaj članak o digitalcima još pročitao...![]()
imam sony dsc-p30 (1.3 megapixela), daleko da sam zadovoljan, ali buduci da sam ga dobio ne bunim se. Ali konacno sam zaradio za nesto bolje pa mi u ponedjeljak stize fuji s602z pa ce biti veselja![]()
Ja bi ga volio imat,al ne razmišljam o kupnji.Ipak,šta će mi.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks