Jako sam se lijepo zabavio igrajući Max Paynea i volfenštajn. Ima li neki FPS koji je na tragu spomenutih, aj pliz, predlažite .:spin:
Printable View
Jako sam se lijepo zabavio igrajući Max Paynea i volfenštajn. Ima li neki FPS koji je na tragu spomenutih, aj pliz, predlažite .:spin:
Meni je još uvijek zakon Half-life pa ako nisi probaj jer iako je prastar ima karizmu (uskoro stiže i dvojka pa me se neće baš čitat' ovdje)... ;)
jesi preso Max Payna ja jesam cuo sam da ce bit drugi dio koji isto moram prec,imas dobru pucacinu Solger of Fortune 2 dubble felix,ja sad prelazim CMR 3 posto sam prosli dio takodje preso
= Citat =:
Poslao: miško
jel si igrao max payne extra levels
to znaci da ce i Counter-Strike Condition Zero uskoro :cool:= Citat =:
Poslao: dmi
Meni je još uvijek zakon Half-life pa ako nisi probaj jer iako je prastar ima karizmu (uskoro stiže i dvojka pa me se neće baš čitat' ovdje)... ;)
volfenštajn mi je ZAKON! Pogotovo onaj tihi snajper 'snooper rifle' s night vision! Cijelu igru samo s tom puškom mogu proći (naravno, koristeći cheats...) :)= Citat =:
Poslao: miško
Nisam baš "lud" za igranjem, ali me zanima kakvo mišljenje imate o Serious Sam second encounter s obzirom da je domaći proizvod?
Ja se nisam igrao par godina, od kad sam nabavio novu pilu sam odigrao collina 2, wolfensteina sam prosao bez cheatova, battelfield 1942 i vjerojatno najdrazi MOHAA.
@nimda, sve sam presao uz pomoć mog malog (9 godina), SOF2 mi nije ni sjena Maxiću i Wolfiću
@bigboss, gdje mogu nabaviti te extra levele?
@Sljaka, Serious Sam mi se nije svidio, ali samo to, ne kažem da je loš ili sl. Mogao bih ga ovih dana malo iznova pročačkat.
imam ti ja extra levele , to sam nabavio jos prije vise od godinu dana
A stigli su i extra leveli za volfenštajn! Negdje sam to pročito, mogu se besplatno skinut negdje s neta... :)
@Whiteboy, mislim da su ti novi extra leveli za volf...samo za multiplayer verziju.
Istina i cijelu novu igru imate u novom PCplay-u (da ne skidate s net-a)...
dobre su i MEDAL OF HONOR,METAL GEAR SOLID,SERIOUS SAM 1 i 2 bar su se meni svidjele mada je WOLFENSTEIN ZAKON
ma MOHAA:S rula u Multiplayu na netu ili u lan-u