-
System Mechanic
Čitao sam malo o ovom programu i odlučio ga instalirati i mogu reći da sam ostao "PAF" kad sam vidio što radi! U par sati sređivanja računala našao mi je oko 500 grešaka (oko 300 u registru, 50-ak oštećenih shortcuta, 50-ak u sistemu itd.) koje je sve uredno popravio ili uklonio nepotrebno, a o brzini da i ne govorim sad mi računalo radi besprijekorno, sigurno 40% brže!
Moja preporuka svakako isprobati!:comp:
-
Imam ga već godinu dana, odličan program!;)
-
Stari sistem; dali si probao TuneUp Utilities 2006 je kada taj probaš budeš vidio šta je makina za SVE!!!!
http://www.tune-up.com/images/tu2006...en_menu_en.jpg
-
ja koristim sys mech od verzije 4.0 (već 3 godine), uvijek prezadovoljan novitetima, program je odličan, a TU 2006, sam koristio par puta, i isto mogu dati sve pohvale, al ipak navika na SM me odvlači na njegovo korištenje. mogu samo reći da su oba programa za održavanje računala predobra.
-
meni je našlo veliki dokaz o tome kako "dobro" održavam komp samo 1124 greške ;D s TU 2006
-
korisnik tog programa od verije 3. program je odličan, radi sve šta traba. pop-up stoper mu je odličan, startup-gard isto tako. isprobaj novu šesticu. ja sam zadovoljan.
-
Svaki od tih programa traži na drugu foru i svaki će naći različit broj grešaka. Počistiš ga s jednim programom i odmah nakon čišćenja pokreneš drugi prog i on će naći još grešaka.
ja koristim samo TuneUp Utilities 2006 (prije sam koristio 2004) jer ima nekih zanimljivih opcija i zadovoljan sam, no niti on nije savršen (i nije baš makina za sve ;)).
-
koristim tune up i nemam rijeći imao sam i system mechanic ali niš od toga
-
Da i ja sam koristio system mechanic.. ali mi je nekako malo usporio komp sta ja znam puno mi trazi. a dok sa tuneup-om on ce mi pokazat rezultate samo ako ja to od njega trazim. sve u svemu odlicna su oba programa ali ja sam na tuneup-u i to na zadnjoj verziji i ostat cu tako
-
odlican je i registry mechanic,a nova verzija je i prilicno brza.