Imam ga već godinu dana, odličan program!![]()
Čitao sam malo o ovom programu i odlučio ga instalirati i mogu reći da sam ostao "PAF" kad sam vidio što radi! U par sati sređivanja računala našao mi je oko 500 grešaka (oko 300 u registru, 50-ak oštećenih shortcuta, 50-ak u sistemu itd.) koje je sve uredno popravio ili uklonio nepotrebno, a o brzini da i ne govorim sad mi računalo radi besprijekorno, sigurno 40% brže!
Moja preporuka svakako isprobati!![]()
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Imam ga već godinu dana, odličan program!![]()
Stari sistem; dali si probao TuneUp Utilities 2006 je kada taj probaš budeš vidio šta je makina za SVE!!!!
![]()
Zadnji uredio VuKi : 12-03-2006 u 00:08
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja koristim sys mech od verzije 4.0 (već 3 godine), uvijek prezadovoljan novitetima, program je odličan, a TU 2006, sam koristio par puta, i isto mogu dati sve pohvale, al ipak navika na SM me odvlači na njegovo korištenje. mogu samo reći da su oba programa za održavanje računala predobra.
meni je našlo veliki dokaz o tome kako "dobro" održavam komp samo 1124 greškes TU 2006
korisnik tog programa od verije 3. program je odličan, radi sve šta traba. pop-up stoper mu je odličan, startup-gard isto tako. isprobaj novu šesticu. ja sam zadovoljan.
We'll tear your soul apart - Pinhead
Svaki od tih programa traži na drugu foru i svaki će naći različit broj grešaka. Počistiš ga s jednim programom i odmah nakon čišćenja pokreneš drugi prog i on će naći još grešaka.
ja koristim samo TuneUp Utilities 2006 (prije sam koristio 2004) jer ima nekih zanimljivih opcija i zadovoljan sam, no niti on nije savršen (i nije baš makina za sve).
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
koristim tune up i nemam rijeći imao sam i system mechanic ali niš od toga
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Da i ja sam koristio system mechanic.. ali mi je nekako malo usporio komp sta ja znam puno mi trazi. a dok sa tuneup-om on ce mi pokazat rezultate samo ako ja to od njega trazim. sve u svemu odlicna su oba programa ali ja sam na tuneup-u i to na zadnjoj verziji i ostat cu tako
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
odlican je i registry mechanic,a nova verzija je i prilicno brza.
Bookmarks