Zanima me sljedeće, neznam dal je ovo tema za ovdje, ali šta sad. Imam serijske priključke na kompu znači nemam USB i PS2, jel mogu svejedno priključiti kabel za mob ili ne? Kako funkcionira taj bluetooth i kolko košta? Hvala puno.
Printable View
Zanima me sljedeće, neznam dal je ovo tema za ovdje, ali šta sad. Imam serijske priključke na kompu znači nemam USB i PS2, jel mogu svejedno priključiti kabel za mob ili ne? Kako funkcionira taj bluetooth i kolko košta? Hvala puno.
mozes kabel jer vecina idu na serijski port! bluetooth ti je oko 350kn
U biti - ne možeš jer večina tj. svi BT adapteri dolaze za USB ali ima lijeka kartica za komp s USB konektorima ti je oko 100 kuna (USB 2.0) pa ako si to ugradiš imaš mogućnost koristiti novije dodatke... :)
Ok, znači kabel mogu, a kolka im je otprilike cijena?
Reci za koji mob pa ćemo ti naći najjeftiniju verziju.
Za Siemens SL55 ili SET610.
Za Siemens pogledaj u Chipoteci (140kn), imaš i u VIP centrima ( USB 311 Kn, a serijski je nešto malo jeftiniji). Za T 610 ne znam kakav je port. Ako je isti kao na T 300 odnosno Ericsson T 20-T 39, nadam se da je, provjeri www.emshop.hr ili www.gsmdiskont.com . Imaš za T 28 na gsmdiskont za 68 kn. Odgovara za T300, a vjerojatno i za T 610.
Zahvaljujem.:)
mislim da sam procitao negdje da odgovara, kako za T610, tako i prijasnje modele SE-a, te je to navedeno kao jako veliki plus... :)
moram si i ja kupiti kabel :D
@ svi... stvarno vam preporucam da uzmete bluetooth adapter... platiti ces ga kao dva kabla mislim... ali stvar je odlicna... :)
di ima kupiti bluetooth adapter u zg-u??
hg spot
ve-mil
ma vise manje stvarno svugdje... upisi na google na advanced potrazi da zelis da ti se samo stranice na hrvatskom prikazu, i upisi usb bluetooth adapter, i izlistati ce ti sve lokacije i trgovine...
jednom rijecju odi na www.nabava.net
isuse imas vemil i hgspot i kupi to!!!!
******, nisam u ZG. Nemam para trenutno