mozes kabel jer vecina idu na serijski port! bluetooth ti je oko 350kn
Zanima me sljedeće, neznam dal je ovo tema za ovdje, ali šta sad. Imam serijske priključke na kompu znači nemam USB i PS2, jel mogu svejedno priključiti kabel za mob ili ne? Kako funkcionira taj bluetooth i kolko košta? Hvala puno.
mozes kabel jer vecina idu na serijski port! bluetooth ti je oko 350kn
U biti - ne možeš jer večina tj. svi BT adapteri dolaze za USB ali ima lijeka kartica za komp s USB konektorima ti je oko 100 kuna (USB 2.0) pa ako si to ugradiš imaš mogućnost koristiti novije dodatke...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ok, znači kabel mogu, a kolka im je otprilike cijena?
Reci za koji mob pa ćemo ti naći najjeftiniju verziju.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Za Siemens SL55 ili SET610.
Za Siemens pogledaj u Chipoteci (140kn), imaš i u VIP centrima ( USB 311 Kn, a serijski je nešto malo jeftiniji). Za T 610 ne znam kakav je port. Ako je isti kao na T 300 odnosno Ericsson T 20-T 39, nadam se da je, provjeri www.emshop.hr ili www.gsmdiskont.com . Imaš za T 28 na gsmdiskont za 68 kn. Odgovara za T300, a vjerojatno i za T 610.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zahvaljujem.![]()
mislim da sam procitao negdje da odgovara, kako za T610, tako i prijasnje modele SE-a, te je to navedeno kao jako veliki plus...![]()
moram si i ja kupiti kabel![]()
Forumaš godine :)
@ svi... stvarno vam preporucam da uzmete bluetooth adapter... platiti ces ga kao dva kabla mislim... ali stvar je odlicna...![]()
di ima kupiti bluetooth adapter u zg-u??
maraschino - PTICICA
hg spot
ve-mil
ma vise manje stvarno svugdje... upisi na google na advanced potrazi da zelis da ti se samo stranice na hrvatskom prikazu, i upisi usb bluetooth adapter, i izlistati ce ti sve lokacije i trgovine...
jednom rijecju odi na www.nabava.net
isuse imas vemil i hgspot i kupi to!!!!
******, nisam u ZG. Nemam para trenutno
Bookmarks