Samsung D-600, blusoleil bluetooth i Samsung pc studio 3.0 - kako uštimati portove?
Trudio sam se ali mi nikako ne ide.
Samsung D-600, blusoleil bluetooth i Samsung pc studio 3.0
E problem mi jed što ne mogu uštimati portove te mi softwer ne može naći mobitel. Kako to izvesti ???
Još jedan problem:
Sve sam instalirao što se instalirati trebalo ali kada spojim mob. preko USB kabla niti to mi ne funkcionira. Pojavi mi se poruka: Found new hardwere.I tu mi traži da instaliram softwer a ja sam ga instalirao zajedno sa driverima ?!?.
Hvala na pomoči, i mogu reći da je ovaj sajt više nego izvrstan.
Bravo
Istina je , sad mi radi !
= Citat =:
Izvorno postao TheRoyalFlash
E sad ovako.
Prvo dali ti hoce prepoznati blusolei D600, ili ti nece ni Bluesolei ni Pc studio.
Imas negdje moj tutorial za blusolei, ako ga nemozes naci javi pa cu ti ja poslati.
Meni isto nece prepoznati mob, ako ne odem u bluesolei i ako ne spojim na serial port.
onda me na mobu pita dali spojiti, kazem da i onda ti prepoznaje sve.
A kad se spojis u bluesolei vidi na kojem ti je portu spojen i na taj port spojis i u pc studiju.
To je za bluetooh, mozda nije tako za kabal, imam i kabal ali nisam probavao jer mi super radi na bluetooth, tak da za kabal neznam.
Nadam se da si skuzio sto sam tu nasvrljao
Istina je. Otišao sam u BT aktivirao SERIAL PORT, ponudio mi je port 05 u Samsung softweru sam ga upisao i sada radi.
Valjda je to ispravan način.
Idem sada vidjeti zašto mi preko kabla ne radi, iako mi ne treba ali sam znatiželjan.
Hvala još jedanput