Servis za Konica Minolta Dimage XT??
Ljudi moji da nije zalosno, bilo bi smijesno...dakle kupila sam u 12om mj 2004te, digitalac u Bossizu u King Crossu..lijepu plavu elegantnu Minoltu Dimage XT za tada oko 2000 kn i stvarno je bio gust slikati s njom, zaista smo je iskoristavali do maksimuma:)..al eto desi se da vise ne radi, stavila sam jucer bateriju na punjenje i nakon sto sam je ubacila u aprat i pokusala upalit, svjetlila je ona crvena lampica...ja malo pogledam po netu a ono firma propala u bem ti srecu ha???a garancija istekla 4 mjeseca i kaj sad da ja radim, glupo mi je kupovat novi aparat, a nisam bas ni pri lovi nekoj trenutno, iako ima stvarno super aparata, a i zao mi da ova propadne.. al jebote da kupim aparat od firme kaj za godinu dana propadne ???!!dakle to samo ja mogu, haha, recite ko sad servisira aparate Konica Minolta..znam da je uvoznik bila PRIZMA doo, al danas je subota a niko mi se ne javlja, a ja na iglama.. i ima li neko iskustava u cemu bi mogao bit problem, baterija, punjac ili sam uredjaj..pomagajte plssss..hvala svima:spin: