Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia 6670
    Operater
    t-mobile
    Godina
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Servis za Konica Minolta Dimage XT??

Ljudi moji da nije zalosno, bilo bi smijesno...dakle kupila sam u 12om mj 2004te, digitalac u Bossizu u King Crossu..lijepu plavu elegantnu Minoltu Dimage XT za tada oko 2000 kn i stvarno je bio gust slikati s njom, zaista smo je iskoristavali do maksimuma..al eto desi se da vise ne radi, stavila sam jucer bateriju na punjenje i nakon sto sam je ubacila u aprat i pokusala upalit, svjetlila je ona crvena lampica...ja malo pogledam po netu a ono firma propala u bem ti srecu ha???a garancija istekla 4 mjeseca i kaj sad da ja radim, glupo mi je kupovat novi aparat, a nisam bas ni pri lovi nekoj trenutno, iako ima stvarno super aparata, a i zao mi da ova propadne.. al jebote da kupim aparat od firme kaj za godinu dana propadne ???!!dakle to samo ja mogu, haha, recite ko sad servisira aparate Konica Minolta..znam da je uvoznik bila PRIZMA doo, al danas je subota a niko mi se ne javlja, a ja na iglama.. i ima li neko iskustava u cemu bi mogao bit problem, baterija, punjac ili sam uredjaj..pomagajte plssss..hvala svima

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dakle, kako si i sama rekla, Prizma d.o.o. je ovlasteni zastupnik i serviser Minolta, pa tako i Konica-Minolta fotoaparata. Ispod ti je link na njihov web site:

http://www.prizma-foto.hr/

Na zalost, bas sam pokusao ozvoriti gore navedenu stranicu, ali tamo stoji poruka, da trenutno ne radi radi odrzavanja.

Ako si danas zvala servis i nisi dobila, to nije cudno, jer servisi obicno ne rade subotom, probaj radnim danom.

I jos jedna sitnica. Kako vidim iz opisa kvara vjerojatno se radi o bateriji ili sklopu unutar aparata odgovornom za transfer energije iz baterija. Takodjer sa koristenjem opada trajanje autonomije baterije sa jednim punjenjem, takodjer moze doci i do otkaza baterije. Osim navedenoga mozda je punjac otkazao poslusnost. Pretpostavljam da se radi o NP 200 bateriji.

Stoga bi bilo vrlo zgodno ako poznas nekoga tko ima isti aparata ili recimo Minoltu Xg ili bilo koju minoltu koja koristi NP 200, da isprobas svoj aparat tudjom baterijum za koju bi znala da radi, jednako tako i da isprobas svoju bateriju napuniti sa punjacem za koji znas da radi.

Ako pak ne poznas nikoga sa istim ili slicnim aparatom, nema ti druge nego pravac Prizma!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia 6670
    Operater
    t-mobile
    Godina
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Hvala puno na odgovoru, da radi se o bateriji NP-200, vjerujem da je ona problem jer je zaista vec punjena dosta puta i sigurno joj je zavrsio vijek trajanja, u ponedjeljak cu kontaktirati ljude u servisu.Nazalost ne znam nikog s istim aparatom, pa cu u servis odnest svo troje..i aparat i punjac i bateriju, nek pogledaju, hvala jos jednom i lijep pozdrav!

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao yaya
    Hvala puno na odgovoru, da radi se o bateriji NP-200, vjerujem da je ona problem jer je zaista vec punjena dosta puta i sigurno joj je zavrsio vijek trajanja, u ponedjeljak cu kontaktirati ljude u servisu.Nazalost ne znam nikog s istim aparatom, pa cu u servis odnest svo troje..i aparat i punjac i bateriju, nek pogledaju, hvala jos jednom i lijep pozdrav!
    Nema na cemu...drago mi je ako sam pomogao!

Svakako javi kako je proslo!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia 6670
    Operater
    t-mobile
    Godina
    60
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi
    Nema na cemu...drago mi je ako sam pomogao!

Svakako javi kako je proslo!

hej, da da budem..iako ja vec ciljam na neki novi)npr Olympus c55, imas mozda kakvih iskustava s njim ili neko misljenje..nisam profi fotograf al obozavam slikat..sve i svasta a on mi se cini nekako povoljan ai nije jako skup..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Konica Minolta prodaje foto dio Sonyju -> Sony dobiva i SLR fotić
    By zappan in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 20-01-2006, 17:44
  2. konica servis
    By bigboss in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 02-03-2004, 16:56
  3. minolta dimage xt
    By coma_zgb in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti