Problem kod spajanja E-710 sa racunalom
Evo moga problema.Imam samsunga E-710.Imam data kabal za D500.Dali ima veze sto nije tocno kabal za E-710?Jer ja vidim da svi ti kablovi imaju isti prikljucak,a E-710 je valjda najjadnije obrađen od svih modela što se tiče povezivanja sa racunalom.A mob je dobar.
Ukljucim data kabal u racunalo,ali ga racunalo ne prepozna.Imam one USB to serial drivere,vise vrsta,imam pl2303 drivere,instaliram ih,ali kao da nisam nista napravio.Naime,tamo kod portova mi se uopce ne pojavi USB to serial ili slicno.Nema NISTA!!
Ukljucim mob na racunalo,ovaj nemoze prepoznati uredaj(prepozna ga samo kao unknown device).Hocu naknadno dodati drivere na taj unknown device,ali kaze mi da driveri ne sadrze informacije o uredaju.STA DA RADIM??
Imam neke programe,Mobil Edit,MobTime_Cell_Phone_Manager,sutra nabavljam EasyGPRS,programi rade,ali uzalud kad nemoze racunalo prepoznati mobitel.
Usput,kabel je od firme Koracell,dobio sam i drivere za sve to,ali vec sam spomenu da nista.Imam skinuto mnostvo uputa kako instalirati,ali nista ne pomaze.Ljepo piše da bi racunalo moralo prepoznati kabal iako nije ustekan u mobitel,nego samo u usb,ja to probao,ali nista ne prepoznaje.Ako prikljucim mobitel,onda ga samo kao Unknown device prepozna.
USB TO SERIAL kabal????Pa jel ja šta grijesim?Jel to kakav specijalan kabal???Jel mi šta promaknulo?Ovaj kabal na jednom kraju ima za usb prikljucak,na drugom direkt na mobitel...Jedino što radi je da kada ukljucim mob u usb,on se počme puniti....POMOČ!!
Dali je greska sto je kabal za D500 a ne za e 710?????