http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=TMMDAV
U ponudi T-mobilea, sam uredjaj 3300kn.
To mi se ne cini puno, pogotovo s obzirom na cijenu MDA PRO.
Printable View
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=TMMDAV
U ponudi T-mobilea, sam uredjaj 3300kn.
To mi se ne cini puno, pogotovo s obzirom na cijenu MDA PRO.
Meni se to ne čini puno jer mu je cijena jednaka cijeni Compacta
I ja sam ga danas ugledao... I sad proklinjem što sam uopće otvarao tu stranicu... Ne, nije skup... Koliko sam skužio, ima touchscreen, ali se na T-Mobileovim stranicama uopće ne spominje...
Svi MDA uređaji imaju touchscreen ima i teleskopski stylus tako da manje zauzima mjesta u samom uređaju
Evo jedan review MDA Vario-a i još jedan review
E točno taj sam review jutros čitao... I zato sam se zakačio... Nice piece of gadget...
zgodno :thumbup:
meni compact još služi ali kada mu dođe vrijeme za promjenu valjda će doći nešto bolje (malo tanje)
osobno sam sad gledao kad sam kupovao compacta i moja zamjerka samo ide debljini, procesor ima isti ko i compact 2, plus je wifi, mozda je ljepsi od compacta, ali velke rezlike nema, osim u cijeni, al to uglavnom vani...
svejedno fini je ;)
Meni jadina manja zamjerka mojoj bebi (MDA Compact) je ta što nema WiFi
Danas ga nabavio ...
Prvi utisak - MRAK - jedino kaj je CPU 200 mhz.
Ima kakav progy da se to digne na 300 ?
Sad da ne otvaram novi thread - ima tko kakav prijedlog za bolji soft za phone?
Ovaj mi se iskreno ne svidja, ali brijem da ću to riješiti nekim skinom ;)
Paske, daj nekakav review i pokoju fotku...
danas mi žena(u T mobile prodaji) ponudila da kupim ali kako sam se namjerio na Pro od danas je u mom popisu opreme jer Vario mi nekako nije lego ali u svakom slučaju cijenim model:thumbup:
1. Ne Trebaš clockat proc od Varia jer je to sasvim dovoljna brzina ali ako hoćeš skini si ovaj program Pocket Hack Master (možeš skinuti na www.pxdxa.com)= Citat =:
Izvorno postao Paske
2. Dial pad skinovi, njih možeš naći ovdje Buzzdev forum (moraš se prvo učlaniti)
3. Sve kako maknuti t-mobile branding imaš ovdje princip je isti a najlakši i najjednostavniji je 2. način( detaljnije je opisan u postu #18 )
i naravno očekujem(o) opsežan review i podosta slikica :)
Dajte mi par dana da se upoznam :D
Jućer sam proveo vrijeme na PXDXA forumu - malko softa ne škodi ;)
Kaj se tiće proca - naiknut sam na Axima X50v ( 630 Mhz :o ), pa mi je sve ovo malko tromo, ali dobro :D
Prvi utisak - vrlo zadovoljan, ali to naravno nije dovoljno ... negdje oko subote ću napisati malko opširnije, a slikice ću složiti kad mi bat posudi normalan aparat ( ja imam 4 godine starog Sony idiota, on Olympus E-1 ... pa tako ;) )
THX na info
Ma tak je svejedno s čim uslikao, pa makar i VGA kamerom sa moba... Samo se ti raspiši...
Evo prve stvari koja me UŽASNO živcira - synca i napaja se preko USB kabla - punjenje se ne može isključiti - barem za sada ne ....
Još jedan mali update - WM 5.0 su inferiorni prema 2003 SE u svakom pogledu.
Nema WiFi synca
Memoriju RAM i ROM - shvaća kao jedno i sam stavlja u RAM/ROM kako mu se sprdne. Tako da nakon žešće instalacije progija - barem 10 Mb RAM-a propadne bez veze, a to je četvrtina.
Nema opcije za WM 2003 SE.
Doduše - bilo tko da nije previše zahtijevan ( ja jesam :P ) neće primjetiti razliku.
Jeli moguće kupiti uređaj u T-Mobilca i koristiti u VIP mreži (crack, unlock, hack, whatever)?
Imam VIP pretplatu...
@brixi pročitaj si ovo http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=219378&postcount=5
e-mail adresa na koju moraš slati je tmobile@tmobile.hr
Mda vario je zbilja ok ali nkako da uspijem posetirati ga da mogu na internet i da mogu skinuti e-mail na internetu javlja kako nema takve stranive a na outlooku mu nije dobar incoming server.
Molim pomoć od iskusnijih članova
hvala
A ako zoveš help desk vele ti da je sve poštimano znam :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao laguna
Ja sam jednostavno pomoću softa na T-mobile stranicama ( mislim da je i na CD-u ) si podesio uređaj - kao MDA vulgaris. Sad sve radi.
BTW - ako ideš na Tzones, to ne radi barem meni ne, ali zato surfam normalno po svemu ostalome :rolleyes:
molim te da mi malo podrobnije objasniš kakav soft i gdje ga točno mogu naći
hvala
@laguna probaj ovako:
Prilagodba postavki za uslugu WAP
U glavnom izborniku koji će se pojaviti pritiskom na Start ikonicu odaberite opciju Settings, zatim u mapi Connections odaberite Connections. U mapi Advanced odaberite opciju Select Networks, te napravite novu konekciju odabirom opcije New, te popunite opcije na sljedeći način:
* U mapi General:
Enter a name for these settings:
TM HR WAP
* U mapi Modem:
Odaberite opciju New i slijedite upute:
Enter a name for the connection: TM HR WAP
Select a modem: Cellular Line (GPRS, 3G)
Next
Access point name: www.htgprs.hr
Next
User name: nije potrebno definirati
Password: nije potrebno definirati
Domain: nije potrebno definirati
Finish
* U mapi Proxy Settings označite kvačicom opcije:
This network connects to the Internet
This network uses a proxy server to connect to the Internet
Advanced
Sa liste odaberite WAP kao vrstu proxija koji će se koristiti za konekciju.
U polje Server upišite 10.12.0.3
U polje Port upišite 9201
Opcije User name, Password i Domain nije potrebno definirati.
Pritisnite OK 5 puta, kako biste došli na glavni izbornik.
@skyward ....što kažeš da uređaj kupljen po cjeni od 3300kn (znači bez ugovora) oni otključavaju....prije 1 sat sam bio u t centru ,isprobat vario,na upit mogu li ga ikako koristit s obzirom na to da imam vip karticu čovjek mi je rekao: ne,moguče je jedino instalacijom drugih windowsa na njega što češ platit puno ako je legalno.....sad dva različita odgovora,ako je njegov odgovor kriv onda zbilja nisu profesionalni
To su i meni govorili u T-centru na Cvijetnom trgu kada sam dobivao svoj Compact. Stvar je u tome što djelatnici t-centara nisu informirani o tome. Meni je tip tvrdio da to t-com ne radi jedino možda za neke skuplje uređaje(kao da 3300kn nije skupo). Rekao neka provijeri te je tip rekao da će me nazvati netko iz službe za korisnike u roku od 2-3 dana.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Da skratim priču kada sam došao doma fino sam si skenirao račun i poslao ga zajedno sa IMEI kodom na tmobile@tmobile.hr
Drugi sam dan dobio mail sa unlock kodom te me isti dan zvao tip iz SZK i rekao mi da će mi ga odlockat ako želim:)
Kupi ga i neće bit problema jer oni nude te usluge samo djelatnici u t-centrima neznaju za to. Ali ako sumnjaš pošalji mail na adresu koju sam ti dao pa ih pitaj. Vjeruj mi odgovor će ti biti ovakav http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=219378&postcount=5
hvala ,sad je sve jasnije....kako rekoh ovakav potez nije baš profesionalan jel djele dezinformacije,u svakom slučaju vjest je odlična:thumbup: