http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=TMMDAV
U ponudi T-mobilea, sam uredjaj 3300kn.
To mi se ne cini puno, pogotovo s obzirom na cijenu MDA PRO.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=TMMDAV
U ponudi T-mobilea, sam uredjaj 3300kn.
To mi se ne cini puno, pogotovo s obzirom na cijenu MDA PRO.
Meni se to ne čini puno jer mu je cijena jednaka cijeni Compacta
I ja sam ga danas ugledao... I sad proklinjem što sam uopće otvarao tu stranicu... Ne, nije skup... Koliko sam skužio, ima touchscreen, ali se na T-Mobileovim stranicama uopće ne spominje...
Svi MDA uređaji imaju touchscreen ima i teleskopski stylus tako da manje zauzima mjesta u samom uređaju
Evo jedan review MDA Vario-a i još jedan review
Zadnji uredio Skyward : 15-02-2006 u 20:49
E točno taj sam review jutros čitao... I zato sam se zakačio... Nice piece of gadget...
zgodno
meni compact još služi ali kada mu dođe vrijeme za promjenu valjda će doći nešto bolje (malo tanje)
Zadnji uredio zi:3 : 17-02-2006 u 11:44
osobno sam sad gledao kad sam kupovao compacta i moja zamjerka samo ide debljini, procesor ima isti ko i compact 2, plus je wifi, mozda je ljepsi od compacta, ali velke rezlike nema, osim u cijeni, al to uglavnom vani...
svejedno fini je![]()
Meni jadina manja zamjerka mojoj bebi (MDA Compact) je ta što nema WiFi
Danas ga nabavio ...
Prvi utisak - MRAK - jedino kaj je CPU 200 mhz.
Ima kakav progy da se to digne na 300 ?
Sad da ne otvaram novi thread - ima tko kakav prijedlog za bolji soft za phone?
Ovaj mi se iskreno ne svidja, ali brijem da ću to riješiti nekim skinom![]()
1. Ne Trebaš clockat proc od Varia jer je to sasvim dovoljna brzina ali ako hoćeš skini si ovaj program Pocket Hack Master (možeš skinuti na www.pxdxa.com)Izvorno postao Paske
2. Dial pad skinovi, njih možeš naći ovdje Buzzdev forum (moraš se prvo učlaniti)
3. Sve kako maknuti t-mobile branding imaš ovdje princip je isti a najlakši i najjednostavniji je 2. način( detaljnije je opisan u postu #18 )
i naravno očekujem(o) opsežan review i podosta slikica
Paske, daj nekakav review i pokoju fotku...
danas mi žena(u T mobile prodaji) ponudila da kupim ali kako sam se namjerio na Pro od danas je u mom popisu opreme jer Vario mi nekako nije lego ali u svakom slučaju cijenim model![]()
abdbda
Dajte mi par dana da se upoznam
Jućer sam proveo vrijeme na PXDXA forumu - malko softa ne škodi
Kaj se tiće proca - naiknut sam na Axima X50v ( 630 Mhz), pa mi je sve ovo malko tromo, ali dobro
Prvi utisak - vrlo zadovoljan, ali to naravno nije dovoljno ... negdje oko subote ću napisati malko opširnije, a slikice ću složiti kad mi bat posudi normalan aparat ( ja imam 4 godine starog Sony idiota, on Olympus E-1 ... pa tako)
THX na info
Ma tak je svejedno s čim uslikao, pa makar i VGA kamerom sa moba... Samo se ti raspiši...
Evo prve stvari koja me UŽASNO živcira - synca i napaja se preko USB kabla - punjenje se ne može isključiti - barem za sada ne ....
Još jedan mali update - WM 5.0 su inferiorni prema 2003 SE u svakom pogledu.
Nema WiFi synca
Memoriju RAM i ROM - shvaća kao jedno i sam stavlja u RAM/ROM kako mu se sprdne. Tako da nakon žešće instalacije progija - barem 10 Mb RAM-a propadne bez veze, a to je četvrtina.
Nema opcije za WM 2003 SE.
Doduše - bilo tko da nije previše zahtijevan ( ja jesam) neće primjetiti razliku.
Jeli moguće kupiti uređaj u T-Mobilca i koristiti u VIP mreži (crack, unlock, hack, whatever)?
Imam VIP pretplatu...
@brixi pročitaj si ovo http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=219378&postcount=5
e-mail adresa na koju moraš slati je tmobile@tmobile.hr
Mda vario je zbilja ok ali nkako da uspijem posetirati ga da mogu na internet i da mogu skinuti e-mail na internetu javlja kako nema takve stranive a na outlooku mu nije dobar incoming server.
Molim pomoć od iskusnijih članova
hvala
A ako zoveš help desk vele ti da je sve poštimano znamIzvorno postao laguna
![]()
Ja sam jednostavno pomoću softa na T-mobile stranicama ( mislim da je i na CD-u ) si podesio uređaj - kao MDA vulgaris. Sad sve radi.
BTW - ako ideš na Tzones, to ne radi barem meni ne, ali zato surfam normalno po svemu ostalome![]()
molim te da mi malo podrobnije objasniš kakav soft i gdje ga točno mogu naći
hvala
@laguna probaj ovako:
Prilagodba postavki za uslugu WAP
U glavnom izborniku koji će se pojaviti pritiskom na Start ikonicu odaberite opciju Settings, zatim u mapi Connections odaberite Connections. U mapi Advanced odaberite opciju Select Networks, te napravite novu konekciju odabirom opcije New, te popunite opcije na sljedeći način:
* U mapi General:
Enter a name for these settings:
TM HR WAP
* U mapi Modem:
Odaberite opciju New i slijedite upute:
Enter a name for the connection: TM HR WAP
Select a modem: Cellular Line (GPRS, 3G)
Next
Access point name: www.htgprs.hr
Next
User name: nije potrebno definirati
Password: nije potrebno definirati
Domain: nije potrebno definirati
Finish
* U mapi Proxy Settings označite kvačicom opcije:
This network connects to the Internet
This network uses a proxy server to connect to the Internet
Advanced
Sa liste odaberite WAP kao vrstu proxija koji će se koristiti za konekciju.
U polje Server upišite 10.12.0.3
U polje Port upišite 9201
Opcije User name, Password i Domain nije potrebno definirati.
Pritisnite OK 5 puta, kako biste došli na glavni izbornik.
@skyward ....što kažeš da uređaj kupljen po cjeni od 3300kn (znači bez ugovora) oni otključavaju....prije 1 sat sam bio u t centru ,isprobat vario,na upit mogu li ga ikako koristit s obzirom na to da imam vip karticu čovjek mi je rekao: ne,moguče je jedino instalacijom drugih windowsa na njega što češ platit puno ako je legalno.....sad dva različita odgovora,ako je njegov odgovor kriv onda zbilja nisu profesionalni
To su i meni govorili u T-centru na Cvijetnom trgu kada sam dobivao svoj Compact. Stvar je u tome što djelatnici t-centara nisu informirani o tome. Meni je tip tvrdio da to t-com ne radi jedino možda za neke skuplje uređaje(kao da 3300kn nije skupo). Rekao neka provijeri te je tip rekao da će me nazvati netko iz službe za korisnike u roku od 2-3 dana.Izvorno postao sodom
Da skratim priču kada sam došao doma fino sam si skenirao račun i poslao ga zajedno sa IMEI kodom na tmobile@tmobile.hr
Drugi sam dan dobio mail sa unlock kodom te me isti dan zvao tip iz SZK i rekao mi da će mi ga odlockat ako želim
Kupi ga i neće bit problema jer oni nude te usluge samo djelatnici u t-centrima neznaju za to. Ali ako sumnjaš pošalji mail na adresu koju sam ti dao pa ih pitaj. Vjeruj mi odgovor će ti biti ovakav http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=219378&postcount=5
hvala ,sad je sve jasnije....kako rekoh ovakav potez nije baš profesionalan jel djele dezinformacije,u svakom slučaju vjest je odlična![]()
Bookmarks