GPRS icon i Eng. menu na 09.72R
Pozdrav ekipo. Neki dan me malo razljutila cinjenica sto ne mogu kao zvuk poruke staviti neku mp3-icu na E730 pa sam kupio v525 i odmah je odlucio modati, kako mi to nije prvi takav telefon i imam dosta iskustva sve mi je proslo bez greske. Stavio sam gore 09.72r monster pack, napravio master clear i master reset i sve je radilo bez greske, prije je bila verija 38 gore. U telefonu koristim tele2 karticu i na vip romingu sam. Kod verzije 38 mi se normalno pokazivala ikonica za GPRS, ona tri listica i normalno sam mogao ukljuciti Engeniering menu u Office tools.
Na 09.72R sam prvo stavio V3 flex (verzija sa bluedevilove stranice) medjutim jednostavo dosta toga mi nije radilo, od tonova na dalje, pa sam odlucio umjesto da sada mijenjam sve seemove staviti jednostavno novi flex. Stavio sam gore SE6452AXXP109F, isto napravio master reset i master clear, oslobodio 7,2mb prostora.
E sad krece modificiranje seemova.
Medjutim, na 09.72R neovisno koji flex stavio jednostavno NEMAM gprs listica tj gprs ikone i ne mogu ukljuciti nikako Eng menu. Probao sam sa orginalnim flexom iz monster packa, probao sam i sa 109F, ista stvar.
Programi koje sam koristio su Seem Player 2,91, Motorola tool, seem edit, p2k man.
E sada da li je moguce da zato sto tele2 nema gprs-a da mi se ne pojavljuje ta GPRS ikona, i da li je moguce da u verziji 09.72R nema inženjering meina??
Inace ova kombinacija flesha i flexa je strasna, sve ostalo radi odlicno, nemam nikakvih gresaka, kamera isto, meni brz!
I za 400kn sam dobio bluetooth i stavljanje bilo kojeg mp3-a za zvono i sto mi je najvaznije za poruku!
BTW nemam neku drugu karticu da isprobam hoce li mi se pojaviti gprs ikona ako se koristi mreza koja ima grps signala!