ja sam strogo protiv te ideje, naime kad dođem na forum i lupim link 'novi postovi' ako mi je preko pola novosti iz oglasnika, onda tu definitivno nešto nije u redu. a nije u redu to da ljudi troše oglasnik više nego ostale forume.
a to nisu ljudi koje ja želim na forumu. ljudi koje ja želim na forumu su prvenstveno oni koji žele razmjenjivat znanja, aplikacije, trikove, diskutirat o uređaima i tehnologijama koje forum pokriva. oni koji će prvo nekaj preprodat pa onda možda malo pričat i nisu ciljana populacija koju ja želim na forumu. takve rado uputim na specijalizirano mjesto,
www.oglasnik.hr, ostavljanje oglasa je i tako besplatno, pročitat će ga ljudi koji baš ciljano kupe oglasik jer traže nešto i svi zadovoljni.
ovdje ću prije svim korisnicima uvest ograničenje da smiju u 2-3 tjedna stavit po 2 oglasa max. nego što ću uvest 5 moderatora u oglasnik da bi držali red. jer nije stvar u redu, nego je stvar u tome da ne želim kad se pozove pregled novih postova da najveći promet bude u oglasniku. jer je time ovaj forum znači prvenstveno oglasnik, a to dok sam ja administrator ovaj forum neće biti.