Kako vam se svida Sony ericsson T 300
Printable View
Kako vam se svida Sony ericsson T 300
bas ga moj frend jucer kupio na crno 350 maraka+MCA 25,dizajn u poredjenu s mojim T68 je uzasan,telefon je ko mala cigla ili bolje daska.
malo je previse dao za njega! dizajn je uzas ali ipak funkcije><cijena
Sto se dice dizajna...uf...bolje da ne govorim ;) ali ima dobre funkcije, skoro kao t68i
samo mu fali bluetooth,a ima i polifoniju i Javu mozda je cak bolji po funkcijama od t 68 jer slabo ko koristi plavog zuba
Koliko znam t300 nema kalendar i klasa je manje ;) , ali ovo je vec za usporedbe :)
pa nema javu!
da, ima Mophun
prelistaj Mobil koji put....= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa nema javu!
kolko ja znam to nije isto! i gotovo sam siguran da nema javu!
Nema sigurno Javu.
eto ljudi vidite da uvijek trebate biti spremni na to da nesto neznate, a ne davati prepotentne odgovore pa onda shvatiti da ste u krivu!
da, nije isto i mozes biti 100 % siguran ;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kolko ja znam to nije isto! i gotovo sam siguran da nema javu!
Java i Morphun su kao Windows i Linux, ista svrha @ drugo pakovanje...:D
je ali java programa ima puuuuuuuuno vise!
Javu nema, mophun ima, imam na svom bolje igre nego što sam imao na modelima s javom, a skinuo sam ih besplatno s nekog tamo sitea.
Kalendar fakat fali, bluetooth ne obzirom na cijenu.
Zub bi mi falio da kupim Sl55.
Design je minimalistički, pravi simple minds.
Neko i to voli, ja ne mogu reći da me design privukao, u nekoj razmijeni me dopao ovaj i sad ga imam.
Drago mi je što nakon dugo vremena imam mobač na koji ne moram paziti.
Eto.
mophun--->jel ga ima t68i?
nema eto vidis da ima
pa java i mophun nisu ista stvar, NEMA javu!!!!!!!!!!!!!!
Sony Ericsson nema Javu, ali ima Morpun koji je dosta bolji od Jave
A po cemu je Mophun bolji?
e da, jos me zanima zasto je netko (moderator?) obrisao moj post koji sam postao sinoc????nije bio offtopic
Lakse je praviti igre za Morpun nego za Javu, a i bolje su. Dakle Morpun je bolji. Tacka! :D
PA ako je lakse ajd nam napravi neku igru... ako je tako lakse zasto ima 50 puta vise igrica za Javu? Java je bolja i tOcka!
pa zazivjet ce i ova platforma jednog dana isto kao i Linux u poredjenju s Windowsom,ja kazem da je Morpun skoro isti kao Java a i u Mobilu ga svrstaju ko da ima javu..pametni ljudi...
Tema se zove 'Sony Ericsson T300' s podnaslovom
'Kako vam se svida Sony ericsson T 300'
Ili se vratite natrag on topic ili si za raspravu o mophunu i javi otvorite novi thread...