bas ga moj frend jucer kupio na crno 350 maraka+MCA 25,dizajn u poredjenu s mojim T68 je uzasan,telefon je ko mala cigla ili bolje daska.
Jako mi se svida
Svida mi se
Svejedno
Ne svida mi se
Uh sto je ruzan
Kako vam se svida Sony ericsson T 300
bas ga moj frend jucer kupio na crno 350 maraka+MCA 25,dizajn u poredjenu s mojim T68 je uzasan,telefon je ko mala cigla ili bolje daska.
Ako si gladan pojedi nesto
malo je previse dao za njega! dizajn je uzas ali ipak funkcije><cijena
Sto se dice dizajna...uf...bolje da ne govorimali ima dobre funkcije, skoro kao t68i
Forumaš godine :)
samo mu fali bluetooth,a ima i polifoniju i Javu mozda je cak bolji po funkcijama od t 68 jer slabo ko koristi plavog zuba
Koliko znam t300 nema kalendar i klasa je manje, ali ovo je vec za usporedbe
![]()
pa nema javu!
da, ima Mophun
prelistaj Mobil koji put....Poslao: coma_zgb
pa nema javu!
kolko ja znam to nije isto! i gotovo sam siguran da nema javu!
Nema sigurno Javu.
eto ljudi vidite da uvijek trebate biti spremni na to da nesto neznate, a ne davati prepotentne odgovore pa onda shvatiti da ste u krivu!
da, nije isto i mozes biti 100 % siguranPoslao: coma_zgb
kolko ja znam to nije isto! i gotovo sam siguran da nema javu!![]()
Java i Morphun su kao Windows i Linux, ista svrha @ drugo pakovanje...![]()
There's only one true star, the red one..
je ali java programa ima puuuuuuuuno vise!
Javu nema, mophun ima, imam na svom bolje igre nego što sam imao na modelima s javom, a skinuo sam ih besplatno s nekog tamo sitea.
Kalendar fakat fali, bluetooth ne obzirom na cijenu.
Zub bi mi falio da kupim Sl55.
Design je minimalistički, pravi simple minds.
Neko i to voli, ja ne mogu reći da me design privukao, u nekoj razmijeni me dopao ovaj i sad ga imam.
Drago mi je što nakon dugo vremena imam mobač na koji ne moram paziti.
Eto.
mophun--->jel ga ima t68i?
nema eto vidis da ima
pa java i mophun nisu ista stvar, NEMA javu!!!!!!!!!!!!!!
Sony Ericsson nema Javu, ali ima Morpun koji je dosta bolji od Jave
A po cemu je Mophun bolji?
e da, jos me zanima zasto je netko (moderator?) obrisao moj post koji sam postao sinoc????nije bio offtopic
Lakse je praviti igre za Morpun nego za Javu, a i bolje su. Dakle Morpun je bolji. Tacka!![]()
PA ako je lakse ajd nam napravi neku igru... ako je tako lakse zasto ima 50 puta vise igrica za Javu? Java je bolja i tOcka!
pa zazivjet ce i ova platforma jednog dana isto kao i Linux u poredjenju s Windowsom,ja kazem da je Morpun skoro isti kao Java a i u Mobilu ga svrstaju ko da ima javu..pametni ljudi...
Tema se zove 'Sony Ericsson T300' s podnaslovom
'Kako vam se svida Sony ericsson T 300'
Ili se vratite natrag on topic ili si za raspravu o mophunu i javi otvorite novi thread...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks