-
samsung d600 problem????
pao mi je na krevet (skroz glupi pad dok je bio otvoren) i nakon toga ga jednostavno ne mogu upalit i ne reagira na punjac!? ako ko zna sta bi moglo bit neka pomogne jer cu poludit a mobiteli su mi padali 1000 puta gore i nista im nije bilo. Molim pomoc
-
Mozda su ti se kontakti od baterije zeznuli. Mozda je nekako pukao flat kabel ili nesto drugo unutra. Odnesi ga na servis ako imas garanciju.
-
nema garancije e tu je problem!?
-
evo stoji nekih sat vremena ugasen i primjetio sam da se grije za poludit pa sam izvadio bateriju!?
-
Probaj ocistit spojeve od baterije sa vatom i alkoholom. Mozda ti je crkla baterija.
-
Mislim da mu ništa više ne pomaže ako se grije to je od kratkog spoja
maknuti obavezno bateriju
probaj u servis ali bojim se da je prdno na rossu
-
Kao što je netko prije mene rekao, čim se grije stvar je u kratkom spoju. Ili baterija ili matična...nešto se razmrdalo na priznajem glup način...
Neznam što bi ti rekao ali probaj počistit kontakte i ako tada ne radi pravac servis dok nije nastao neki veći kvar zbog tog kratkog spoja...
-
ma totalno glupo jer ako se tako razdrma do kratkog spoja to znaci da ga ne smijes stavit u dzep malo jace jer riskiras (ne mogu vjerovat)!?
-
To ti se slucajno desilo. Nije to na svakom.
-
Evo meni nekako pala sitna mrvica na display unutra...skoro se nevidi ali meni ždere živce...
-
u servis na čičćenje to se meni davno desilo sa SE ali nikad nisam posjetio servis, garancija je postijala