Mozda su ti se kontakti od baterije zeznuli. Mozda je nekako pukao flat kabel ili nesto drugo unutra. Odnesi ga na servis ako imas garanciju.
pao mi je na krevet (skroz glupi pad dok je bio otvoren) i nakon toga ga jednostavno ne mogu upalit i ne reagira na punjac!? ako ko zna sta bi moglo bit neka pomogne jer cu poludit a mobiteli su mi padali 1000 puta gore i nista im nije bilo. Molim pomoc
Mozda su ti se kontakti od baterije zeznuli. Mozda je nekako pukao flat kabel ili nesto drugo unutra. Odnesi ga na servis ako imas garanciju.
nema garancije e tu je problem!?
evo stoji nekih sat vremena ugasen i primjetio sam da se grije za poludit pa sam izvadio bateriju!?
Probaj ocistit spojeve od baterije sa vatom i alkoholom. Mozda ti je crkla baterija.
Mislim da mu ništa više ne pomaže ako se grije to je od kratkog spoja
maknuti obavezno bateriju
probaj u servis ali bojim se da je prdno na rossu
plišani
?-------------?
Kao što je netko prije mene rekao, čim se grije stvar je u kratkom spoju. Ili baterija ili matična...nešto se razmrdalo na priznajem glup način...
Neznam što bi ti rekao ali probaj počistit kontakte i ako tada ne radi pravac servis dok nije nastao neki veći kvar zbog tog kratkog spoja...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ma totalno glupo jer ako se tako razdrma do kratkog spoja to znaci da ga ne smijes stavit u dzep malo jace jer riskiras (ne mogu vjerovat)!?
To ti se slucajno desilo. Nije to na svakom.
Evo meni nekako pala sitna mrvica na display unutra...skoro se nevidi ali meni ždere živce...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
u servis na čičćenje to se meni davno desilo sa SE ali nikad nisam posjetio servis, garancija je postijala
Bookmarks